Kompānija airBaltic pastāstīja, kādus ēdienus izvēlas pasažieri

© pixabay / funfunfunBrokastis lidmašīnā. Foto no arhīva
Brokastis lidmašīnā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aviokompānijas ēdienkartē ir vairāk nekā 70 ēdienu.

RĪGA, 25. oktobris – Sputnik. Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic paziņoja, ka 2018. gada trijos ceturkšņos priekšlaicīgo ēdienu pasūtījumu skaits uz klāja ekonomiskajā klasē pieaudzis par 45%, salīdzinot ar analoģisku periodu pērn.

Kopumā ir iespējams pasūtīt no vairāk nekā 70 ēdieniem. airBatlic apkalpošanas vadītāja lidojuma laikā Zane Pabērza norāda, ka parasti ēdināšanu iespējams pievienot rezervācijai 24 stundas pirms izlidošanas, taču, izlidojot no Rīgas, astoņi populārākie un pieprasītākie ēdienu komplekti ir pieejami tiešsaistes reģistrācijā arī stundu pirms lidojuma.

Авиакомпания airBaltic - Sputnik Latvija
Uzmanīgāk lasiet noteikumus: airBaltic atbildēja neapmierinātajiem pasažieriem

Populārākie ēdieni, ko airBaltic pasažieri izvēlas pirms lidojuma, ir lasis terjaki mērcē, grilēta cūkgaļas fileja un siera omlete. Vispopulārākie reisi, kuros pasažieri izvēlas ēdināšanu rezervācijas brīdī, ir no Rīgas uz Barselonu, Londonu un Parīzi.

Tāpat pasažieri sākuši biežāk izvēlēties sēdvietu, šis rādītājs ir pieaudzis par 29%. visbiežāk pasažieri izvēlas sēdvietas pie loga. Pateicoties paaugstinātajam vispārējam komforta līmenim un plašākiem logiem, pasažieri visbiežāk izmanto šo pakalpojumu Airbus A220-300 lidmašīnu reisos. Populārākie galamērķi, kuros pasažieri rezervē vietas, ir Londona, Tallina un Berlīne.

Ziņu lente
0