Video ieraksts par sastrēgumiem Siguldā atskaņots vairāk nekā 150 tūkstošus reižu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uz Siguldas pievedceļiem izveidojušies sastrēgumi: latvieši devās aplūkot pilsētu rudens rotā.

RĪGA, 14. oktobris – Sputnik. Siltais laiks un Siguldas slava piesaistīja šai pilsētai daudzus atpūtniekus.

Uz pievedceļiem pie pilsētas apskates vietām izveidojās mašīnu sastrēgumi. Tos nofilmēja Lauris Kaļiņins, publicēja videoierakstu savā Facebook lapā un parakstīja video "Nedaudz no rudens Siguldā!".

Videoieraksts, publicēts Internetā sestdien, 13. oktobrī, ātri kļuva populārs, un jau svētdien, 14. oktobrī, to noskatījušies jau vairāk nekā 150 tūkstoši cilvēku.

Zem videoieraksta lietotāji dalās savos iespaidos. Kāds raksta, ka laiks doties uz Siguldu, kāds, tieši pretēji, saka, ka labāk atturēties no brauciena, lai nestāvētu sastrēgumos. Taču daudzi ir gatavi paciest neērtības, lai izbaudītu rudens skaistumu,

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, svētdien Latvijā būs saulains un skaidrs laiks. Atsevišķos Latvijas reģionos, lielākoties valsts austrumos, vietām veidosies bieza migla, kura neizzudīs līdz pat pusdienlaikam.

Dienā gaisa temperatūra uzstādīs rudens rekordu – Kurzemē gaiss iesils līdz +21 grādam, citos reģionos gaisa temperatūra sastādīs līdz +14…+19 grādiem.

Rīgā būs saulains, un gaiss dienā iesils līdz +19 grādiem. Tas kļūs par rekordu galvaspilsētas laikapstākļiem 14. oktobrī kopš tālā 1889. gada, kad šajā dienā Rīgā bija +18,4 grādi.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem, augstākā gaisa temperatūra 14. oktobrī Latvijā tika reģistrēta 1979. gadā – +19,7 grādi.

Iepriekš sinoptiķi solīja, ka brīvdienās laikapstākļus Latvijā noteiks spēcīgs un plašs anticiklons, pateicoties kam dienas būs siltas, saulainas un sausas. Atvasara turpināsies arī pēc brīvdienām, taču, sākot ar nākamās nedēļas otro pusi, laikapstākļi, iespējams, sāks pasliktināties, jo anticiklona ietekme sāks mazināties.

Ziņu lente
0