Apšaudes laikā Aizputes novadā cietuši trīs ārzemnieki

© Valsts policijaValsts policija
Valsts policija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Trīs cilvēki, kuri tika ievainoti šaušanas laikā pie notievēšanas centra Aizputes novadā, atrodas slimnīcās.

RĪGA, 2. oktobris — Sputnik. Kriminālpolicijas vadītājs Andrejs Grišins pastāstīja žurnālistiem par to, kā norit apšaudes izmeklēšana Aizputes novadā.

Aizvakar dienas otrajā pusē pie privāta veselības centra Vitality Academy Aizputes novada Lažas pagastā ar šaujamieroci tika ievainoti trīs cilvēki. Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes priekšnieks Rimants Kārkliņš paziņoja, ka uzbrukums varēja būt pasūtījuma slepkavības mēģinājums.

Uzsākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu.

Kā pastāstīja Grišins, visi cietušie — divi vidējā vecuma vīrieši un viena sieviete — ir ārvalstu pilsoņi. Visi trīs atrodas slimnīcā. Viņu stāvoklis tiek raksturots kā smags, bet stabils.

Tāpat Grišins norādīja, ka slepkavības mēģinājums tika rūpīgi saplānots. Izmeklēšanā piedalās Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki. Nepieciešamības gadījumā izmeklēšanā varētu iesaistīt citu valstu tiesībsargājošās iestādes.

Saskaņā ar Kurzemes vārds informāciju, vissmagāk cietušais nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā, savukārt pārējie — Kuldīgas slimnīcā. Liepājas slimnīcas pārstāve Indra Grase apstiprināja, ka viens no cietušajiem atrodas intensīvās terapijas nodaļā.    

Ziņu lente
0