Sirmums bārdā: Rīgā policija pieķēra prostitūtu ar 76 gadus vecu klientu

© PixabaySievietes zeķēs
Sievietes zeķēs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Policijas darbinieki aizturējuši Rīgā prostitūtu, kura sniegusi seksuālos pakalpojumus sabiedriskā vietā 76 gadus vecam vīrietim.

RĪGA, 8. septembris — Sputnik. Svētdien, 2. septembrī, praktiski gaišās dienas vidū — ap plkst. 16:00 — Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki patrulēšanas laikā Dārzciemā pamanīja automašīnu, kura aizdomīgi novietota nomaļā vietā.

Pietuvojoties klāt pie automobiļa, kārtības sargi pamanīja tajā pensionāru, kurš sēdējis vadītāja sēdeklī, un sievieti, kuri bija nolikusies uz viņa ceļiem. Pamanot policistus, "saldais pārītis" ātri saveda sevi kārtībā — sieviete apsēdās taisni, savukārt vīrietis uzvilka nolaistās bikses.

Pārbaudes laikā tika noskaidrots, ka sievietei ir 32 gadi, savukārt vīrietim 76 gadi. Pensionārs paskaidroja policijas darbiniekiem, ka apbraucis visus viņam zināmos kvartālus, pamanījis "naktstauriņu" un vienojies ar viņu par orālo seksu.

Uz jautājumu, kādēļ vīrietis priekš seksa nevarēja izvēlēties piemērotu vietu, pensionārs paskaidroja, ka tas prasītu vairāk laika. Turklāt viņš nevēlējās riskēt — mājās par viņa aizraušanos varēja uzzināt bērni un mazbērni.

Женские ноги - Sputnik Latvija
Latvijas policija veic "kontroles pirkumus" bordeļos

Arī "naktstauriņš" savu vainu nenoliedza, skaidrojot, ka laiku pa laikam iziet uz ielas, lai nopelnītu. Taču līdz šim viņa nav nonākusi policijas darbinieku redzeslokā.

Beigās prostitūtai tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, jo viņa sniegusi pakalpojumus tam neparedzētā vietā — tagad pārkāpējai draud 350-700 eiro sods.

Policija atzīmē, ka Latvijā prostitūcija nav aizliegta, taču šāda veida pakalpojumu sniegšanai pastāv noteikti noteikumi un ierobežojumi. Viens no tiem paredz, ka seksuāla rakstura pakalpojumus nedrīkst sniegt ārpus savas dzīvesvietas.    

Ziņu lente
0