Video

Artilērija, aviācija un motorizētie strēlnieki: Baltijas flote rīkojas vērienīgi

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Baltijas flotes armijas korpusa karavīri ar jūras aviācijas atbalstu bloķējuši un likvidējuši nosacīto pretinieku.

Baltijas flotes armijas korpusa vienības poligonā Kaļiņingradas apgabalā izpildīja apšaudi no visiem šaujamieročiem, granātmetējiem, tanku un kaujas mašīnu bruņojuma, kā arī artilērijas pa mērķiem, kas imitēja pretinieka kāpurķēžu un riteņu tehniku, kā arī dzīvo spēku.

Baltijas flotes aviācijas mācības - Sputnik Latvija
Video
Raķešu starti un lielgabalu zalves: Baltijas flotes aviācijas mācības

Plānotajās taktiskajās mācībās iesaistīti vairāk nekā divi tūkstoši karavīru, vairāk nekā 200 kara un speciālās tehnikas vienības, tostarp kājnieku mašīnas BMP-2, tanki T-72, pašgājējas artilērijas iekārtas, reaktīvās zalves sistēmas, lielkalibra lielgabali, kā arī Baltijas flotes jūras aviācijas helikopteri un lidmašīnas. Katra mācību vienība saņēma savus uzdevumus. Motorizētie strēlnieki izpilda uguns, taktiskās, inženiertehniskās un speciālās sagatavošanas normatīvus, izpilda darbības apvidū kaujai maksimāli pietuvinātos apstākļos.

Artilēristi veica izlūkošanu un likvidēja mērķus ar atsevišķu komandu darbībām, kā arī bateriju un divīziju sastāvā. Piemēram, karavīri organizēja nekustīgu sprostuguni vairāk nekā 2 kilometru frontē, kā arī organizēja apšaudi no slēgtām pozīcijām ar tiešu tēmējumu.

Ziņu lente
0