Piedzēries tēvs ar bērnu ratiņos apzaga veikalu

© Foto : facebook.com / Rīgas Pašvaldības policijaМуниципальная полиция, дежурный
Муниципальная полиция, дежурный - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīdziniece uzticēja divus gadus veco meitu bijušajam vīram, taču viņš piedzērās un devās apzagt veikalu.

RĪGA, 30. augusts – Sputnik. Divdesmit ceturtā augusta dienas otrajā pusē Rīgas Kurzemes priekšpilsētas Pašvaldības policijas darbinieki devās uz izsaukumu Bolderājā, kur vietējā pārtikas veikala apsargs aizturēja piedzērušos vīrieti.

Aizturētais izgāja cauri veikalam ar bērnu ratiņiem, kuros sēdēja divus gadus veca meitenīte, un centās iznest no tā dažas preces. Lietas apstākļu pārbaudei tika nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Vīrieti ar bērnu ratiņiem aizveda uz dienesta automašīnu. Viņš kategoriski noliedza apsarga apsūdzību zādzībā un vairākas reizes centās uzsākt cīņu ar darbiniekiem.

Viņam palūdza nosaukt bērna mātes telefona numuru, taču vīrietis apgalvoja, ka meitu audzina viens un kategoriski atteicās sniegt jebkāda radinieka kontaktus. Viņam uzstājīgi lika padomāt, skaidrojot, ka pretējā gadījumā bērnu nāksies aizvest uz krīzes centru.

Sarunas laikā piedzēries vīrietis pēkšņi metās virsū ar dūrēm vienam no policistiem. Likumpārkāpējs uzreiz tika iesēdināts transportlīdzekļa īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Alkoholisko dzērienu lietošana - Sputnik Latvija
Pavasaris ir klāt: meitenei uzlika sodu par nepilngadīgā kavaliera iesaistīšanu alkoholisko dzērienu lietošanā

Pēc kāda laika policistiem izdevās noskaidrot meitenes mātes telefona numuru, ar kuru viņi sazvanījās un informēja par incidentu. Māte uzreiz atbrauca un paskaidroja, ka brīdī, kad viņa uzticēja vīrietim meitu, bijušais vīrs esot bijis pie skaidra prāta. Māti ar meitu nogādāja viņu dzīvesvietā, kur bērna dzīves apstākļi tika atzīti par labvēlīgiem.

Rīgas Pašvaldības policija sakarā ar notikušo uzsāka administratīvo lietu par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu, savukārt Valsts policija turpinās darbu sakarā ar zādzību veikalā.

Ziņu lente
0