McDonald’s ēdienu piegāde varētu ienākt arī Jelgavā

© Sputnik / Petr ChernovБургер
Бургер - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
McDelivery ieviešana Latvijā ir jauna pieredze ēdiena piegādes biznesam kopumā, uzskata McDonald’s vadītājs Baltijas valstīs Vladimirs Janevskis.

RĪGA, 21. augusts – Sputnik. Kopš šī gada pavasara Latvijā tiek sniegts pakalpojums McDelivery – ēdiena piegāde no ātrās ēdināšanas restorāna McDonald’s, pagaidām tas ir pieejams tikai galvaspilsētā, taču servisu plānots paplašināt arī Jelgavā, raksta rus.db.lv.

McDelivery ieviešana Latvijā ir jauna pieredze ne vien restorānu McDonald’s apmeklētājiem, bet arī ēdiena piegādes biznesam kopumā, paziņoja portālam McDonald’s vadītājs Baltijas valstīs Vladimirs Janevskis.

Pepsikola. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Aizkulišu sovjetizācija: Apple, McDonald’s un citi brendi "PSRS stilā"

"Mēs regulāri sekojam līdzi cilvēku ēšanas paradumiem. Pieaugot ikdienas steidzīgajam ritmam, veicot maltītes pasūtīšanu uz mājām vai biroju, cilvēki sagaida ātru piegādes servisu. Ar McDelivery mēs nodrošinām iedzīvotājiem McDonald’s maltīšu klāstu ar piegādi Rīgā,"- pateica viņš.

Trīs mēnešu laikā McDonald’s ēdiena piegāde Rīgā tika izpildīta vairāk nekā 16 tūkstošus reižu. Pakalpojumu sniedz McDonald’s partneris Foodout.

Šobrīd Latvijā darbojas 11 šī tīkla restorāni, viens no tiem atrodas Jelgavā, pārējie Rīgā.

Ziņu lente
0