Lietuva iepazīstinās Latviju ar Oysho zīmolu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šī spāņu zīmola veikalus Latvijā plānots atvērt jau nākamgad.

RĪGA, 21. augusts – Sputnik. Lietuvas apģērbu mazumtirdzniecības kompānija Apranga nākamgad atvērs pirmos Oysho veikalus Rīgas tirdzniecības centros Akropole un Alfa, paziņoja Apranga korporatīvo komunikāciju projektu vadītāja Lina Nuobariene.

Ķengarags, Dienvidu tilts - Sputnik Latvija
Uzsāk "Akropole" būvniecību pie Dienvidu tilta

Kā raksta rus.db.lv, Apranga nodibinājusi savu 24. meitas uzņēmumu Apranga OLV ar 50 tūkstošu eiro pamatkapitālu, kas vadīs Oysho veikalus Latvijā.

"2019. gadā plānots atvērt divus Oysho veikalus Latvijā – tirdzniecības centros Akropole un Alfa Rīgā," — pastāstīja Apranga pārstāve.

Baltijas valstīs šobrīd darbojas 182 Apranga veikali, kuru kopējā tirdzniecības platība sastāda 84,2 tūkstošus kvadrātmetru, Lietuvā ir 110 veikali, Latvijā – 43, Igaunijā – 29. Lielākais Apranga īpašnieks, kuram pieder 60% akciju, ir Lietuvas MG Baltic koncerna sastāvā esoša MG Baltic Investment kompānija.

Oysho ir spāņu sieviešu mājas apģērba un apakšveļas zīmols ar galveno biroju Barselonā. Tā ir pārstāvēta 44 valstīs ar 650 veikaliem, lielākā daļa no kuriem – gandrīz 200 – atrodas Spānijā. Tā ietilpst Inditex Group sastāvā (tai pieder tādi zīmoli kā Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Uterqüe.

Ziņu lente
0