Autozaglis no Latvijas pārsteidzis Jeruzalemes policiju

© Sputnik / Константин Чалабов / Pāriet pie mediju bankasАвтомобильные воры
Автомобильные воры - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tūrisma braucienā uz Izraēlu latvietis paņēmis līdzi aprīkojumu automobiļu uzlaušanai, taču saviem "darbiem" viņš izvēlējies ārkārtīgi nepiemērotu rajonu.

RĪGA, 13. augusts – Sputnik. Par automobiļu uzlaušanu Jeruzalemē aizturētais latvietis pārsteidzis pat ļoti pieredzējušus vietējos policistus, raksta News Press.

Sestdien, 11. augustā, Isauije rajona iedzīvotāji izsauca policiju pēc tam, kad pamanīja aizdomīgu cilvēku, kuram rokās bija audumā iesietie metāla lauznis un koka nūja. Uz notikuma vietu ieradušies patruļas policisti atraduši aizdomās turamo autostāvvietā, kur tas jau bija uzlauzis divus automobiļus laupīšanas nolūkos.

Trampa lēmums atzīt Jeruzālemi par Izraēlas galvaspilsētu sadusmojis pusi pasaules - Sputnik Latvija
Video
Trampa lēmums atzīt Jeruzālemi par Izraēlas galvaspilsētu sadusmojis pusi pasaules

Policistus pārsteidza nozieguma vieta. Arābu kvartāls Isauije tiek uzskatīts par bīstamāko Jeruzalemē, turklāt, saskaņā ar policijas datiem, vietējie iedzīvotāji nereti pastrādā līdzīgus noziegumus, taču pilsētas ebreju daļā.

"Konkurentu" aizturēja vietējie iedzīvotāji, un turēja viņu līdz policijas patruļas atbraukšanai.

Aizturētais izrādījies 30 gadus vecs Latvijas pilsonis, kurš ieradies Izraēlā tūrista kārtā. Viņš tika nogādāts tuvākajā policijas iecirknī, kur pret viņu tika uzsākta krimināllieta par transportlīdzekļu uzlaušanu ar laupīšanas mērķi.

Ziņu lente
0