Žirinovskis ieteicis cilvēkiem visā pasaulē kļūt par tautiešiem

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasРуководитель фракции ЛДПР Владимир Жириновский
Руководитель фракции ЛДПР Владимир Жириновский - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Visi mīl zemi, kurā dzīvo, teica Krievijas Liberāldemokrātiskās partijas priekšsēdētājs Vladimirs Žirinovskis, komentējot savu iniciatīvu – cilvēkiem vērsties vienam pie otra ar vārdu "tautietis".

RĪGA, 11. augusts — Sputnik. Krievijas Liberāldemokrātiskās partijas priekšsēdētājs Vladimirs Žirinovskis ir pārliecināts: cilvēkiem visā pasaulē nāktos atteikties no tādas uzrunas formas, kā "kungs" vai "biedrs". Viņš uzskata, ka to vietā jāstājas vārdam "tautietis", vēsta Sputnik Igaunija.

Председатель ЛДПР Владимир Жириновский - Sputnik Latvija
Žirinovskis: "Lai vecmāmiņa Hilarija atpūšas"

"Ieviešot uzrunu "tautietis", mēs pārstājam dalīt cilvēkus kategorijās. Iznāk globālisms šī vārda pozitīvajā nozīmē. Rietumi piedāvā pasaulei sliktu globālisma variantu, bet KLDP – labu," – partijas preses dienests paskaidroja Žirinovska ierosinājumu savā lapā Facebook.

Politiskās organizācijas priekšsēdētājs ir pārliecināts, ka vārds "tautietis" nekad neradīs nepatiku vai aizvainojumu. Tāpat, pēc viņa domām, šī vārda izmantošana ļaus izvairīties no negatīvām emocijām cilvēkiem, kurus kaitina uzruna "kundzīte" vai "puisis".

"Vārds "tautietis" ir ārpus politikas, ārpus konjunktūras, tam nav negatīva zemteksta. Galu galā, visi taču mīl zemi, kurā dzīvo," – piezīmēja Žirinovskis.

Ziņu lente
0