ASV autokatastrofā gājis bojā latviešu basketbolists

CC0 / fignetto / ДТП
ДТП - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Netiekot galā ar automobiļa vadīšanu, avārijā gājis bojā latviešu basketbolists Kristers Zeidaks.

RĪGA, 29. jūlijs – Sputnik. Sestdien, 28. jūlijā, Amerikas Neipelsā (Floridas štats) gājis bojā 28 gadus vecais latviešu basketbolists Kristers Zeidaks, vēsta Eu.naplesnews.com.

Чемпионат мира по водно-моторному спорту в Санкт-Петербурге - Sputnik Latvija
Bojā gājis viens no labākajiem Latvijas ūdensmotosportistiem

Zeidaks nezināmu iemeslu dēļ netika galā ar automobiļa Chevy Silverado vadīšanu agrā rītā (4:40), nobrauca no ceļa, aizķēra STOP zīmi, un pēc tam ietriecās žogā un kokā. Šī sadursme latviešu sportistam kļuva nāvējoša, kā izrādījās, viņš nebija piesprādzējies ar drošības jostu.

Kristers bija slavena latviešu basketbolista Aigara Zeidaka dēls, viņš kļuva slavens pateicoties līdz šim neuzveiktam rezultativitātes rekordam Latvijas čempionātos, 1995. gadā vienas spēles laikā iegūstot 100 punktus.

Zeidaks-jaunākais uzstājies visās valsts pusaudžu, jauniešu un junioru izlasēs (U16, U18, U20) un tika uzskatīts par vienu no vadošajiem spēlētājiem savā vecumā. Viņš spēlēja Latvijas klubos (LU/"Rīdzene", "Barons/LMT", "Turība", "Ventspils"), ASV universitāšu komandās, kā arī Spānijā un Igaunijā. Kopā ar "Ventspils" 2014. gadā kļuva par valsts čempionu.

Ziņu lente
0