Fox News žurnālists pēc intervijas ar Putinu devās atpūtā uz Krieviju

© Joe Raedle/Pool via APAmerikas telekanāla Fox News raidījumu vadītājs Kriss Voless
Amerikas telekanāla Fox News raidījumu vadītājs Kriss Voless - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikas raidījumu vadītājs paziņoja, ka gandrīz nešaubījās lēmuma pieņemšanas laikā, savukārt pats brauciens aizritējis ļoti mierīgi.

RĪGA, 23. jūlijs — Sputnik. Amerikas telekanāla Fox News raidījumu vadītājs Kriss Voless devās atpūtā ar ģimenei uz Krieviju pēc intervijas ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz Amerikas avīzi The New York Times.

Voless paziņoja, ka gandrīz nešaubījās, kad pieņēma lēmumu pavadīt atvaļinājumu Krievijā. Žurnālists kopā ar ģimeni paviesojās Maskavā un Sanktpēterburgā. Raidījumu vadītājs pastāstīja, ka dažas reizes viņu pat pazinuši cilvēki uz ielas.

О саммите с Трампом, Кинжале и Скрипалях: Путин ответил на неудобные вопросы Fox News - Sputnik Latvija
Putins atbildēja uz Fox News kutelīgākajiem jautājumiem

"Nebija nevienas pazīmes par kaut kādām nepatikšanām vai kaut ko tamlīdzīgu," atzīmēja Voless.

Krievijas un ASV prezidenti Vladimirs Putins un Donalds Tramps sarīkoja pirmo pilna formāta tikšanos Helsinkos 16. jūlijā. Pēc tās katrs no līderiem sniedza interviju Fox News žurnālistiem Krisam Volesam un Šonam Henitijam.

Pirmo telekanāls translēja interviju ar Krievijas prezidentu, kuru noskatījās, kā vēsta Forbes ar atsauci uz Nielsen datiem, 3,2 miljoni cilvēku. Skatītāju skaits, kuri bijuši pie ekrāniem, Trampa intervijas translācijas laikā pēc trim stundām, sastādīja 3,9 miljonus cilvēku.    

Ziņu lente
0