Steņina konkurss: labākā fotogrāfija pēc tiešsaistes balsojuma rezultātiem

© Justin Sullivan, StenincontestДокументальная хроника фотожурналиста из Кейптауна Джастина Салливана "В огне: за гранью"
Документальная хроника фотожурналиста из Кейптауна Джастина Салливана В огне: за гранью - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Keiptaunas fotožurnālista Džastina Salivana darbs kļuva par absolūto balsošanas līderi – par to nobalsoja vairāk nekā ceturtdaļa no visiem tiešsaistes lietotājiem.

RĪGA, 20. jūlijs – Sputnik. Par labāko Andreja Steņina starptautiskā konkursa darbu, pēc Interneta auditorijas domām, kļuvusi Keiptaunas fotožurnālista Džastina Salivana dokumentālā hronika.

"Ugunī: aiz robežas" tā ir sērija, kurā satiekas reportāžas un art-house filmēšanas darbs par cīņu ar uguns stihiju, kas ik gadu iznīcina līdz simtam tūkstošu hektāru meža DĀR. Pēc autora domām, šajos kadros satiekas "dabas neparastais skaistums un tās postošais spēks".

© Justin Sullivan, StenincontestKeiptaunas fotožurnālista Džastina Salivana dokumentālā hronika "Ugunī: aiz robežas"
Документальная хроника фотожурналиста из Кейптауна Джастина Салливана В огне: за гранью - Sputnik Latvija
Keiptaunas fotožurnālista Džastina Salivana dokumentālā hronika "Ugunī: aiz robežas"

Darbs kļuva par absolūto balsošanas līderi – par to nobalsoja vairāk nekā ceturtdaļa no visiem tiešsaistes lietotājiem.

Kopā ar konkursa uzvarētājiem, kuru vārdus 2018. gada 6. augustā nosauks profesionālā žūrija projekta mājaslapā stenincontest.ru, tiešsaistes balsošanas uzvarētājs saņems diplomu. Balvas uzvarētājiem tiks pasniegtas 2018. gada rudenī, tad arī tiks atklāta viņu darbu izstāde Maskavā.

Par konkursu:

Konkursu organizē starptautiskā informācijas aģentūra "Rossija segodņa" Krievijas Federācijas UNESCO lietu komisijas paspārnē.

Starptautiskās informācijas aģentūras "Rossija segodņa" Krievijas Federācijas UNESCO lietu komisijas paspārnē organizētais konkurss norit ar mērķi atbalstīt jaunos fotogrāfus un piesaistīt sabiedrības uzmanību mūsdienu fotožurnālistikas uzdevumiem. Tā ir platforma jaunajiem fotogrāfiem – talantīgiem, jūtīgiem un atklātiem cilvēkiem, kuri pievērš mūsu uzmanību cilvēkiem un notikumiem līdzās.

Par konkursa informācijas partneriem kļuva: informatīvais ziņu portāls Вести.ru, viskrievijas valsts telekanāls "Rossija-Kultura", informācijas vietne ŽurDom un Russian Photo vietne.

Par starptautiskajiem konkursa informācijas partneriem kļuva: informācijas aģentūra un radio Sputnik, informācijas aģentūra Askanews, mediju holdings Independent Media, informācijas aģentūra Notimex, ziņu aģentūra ANA, telekanāls un vietne RTThe Royal Photographic SocietyShanghai United Media Group (SUMG), starptautiskā multiplatforma TeleSUR, avīzes China Daily interneta vietne, žurnāls Frontline, informācijas aģentūra PNA, tiešsaites vietne un avīze AlYoum AlSabee, interneta vietne The Paper, informācijas aģentūra Bernama, nacionālā apraides kompānijas Radio Republik Indonesia, informācijas aģentūra Antara, mediju tīkls Al Mayadeen.

Nozares informācijas partneru statusā konkursu atbalsta: Fotogrāfijas Akadēmija, aģentūra GeoFoto, portāls Photo-study.ruMaskavas žurnālistu apvienībaVizuālo mākslu skola, Krievijas fotomākslinieku savienība, informācijas portāls YOung JOurnalists, kā arī festivāli Fotoistanbul un Kolga Tbilisi Photo.

Ziņu lente
0