Par godu Putina un Trampa pārrunām Somijā radīts jaunas šķirnes alus

© Sputnik / Oksana DzadanAlus
Alus - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Somijas aldari iesaka Krievijas un ASV līderiem risināt jautājumus kā pieaugušiem vīriem pienākas, savukārt šaubu gadījumā uzspēlēt "Akmens, šķēres, papīrīts".

RĪGA, 7. jūlijs — Sputnik. Somijas alusdarītava RPS Brewing paziņoja par 10 tūkstošu pudeļu partija izlaišanu, kura ir veltīta Krievijas un ASV prezidentu Vladimira Putina un Donalda Trampa samitam Helsinkos, raksta Fontanka.ru.

Vakar Somijas mediji paziņoja par to, ka abpusējā tikšanās starp ASV un Krievijas līderiem notiks 16. jūlijā, Prezidenta pilī, Helsinkos. Samitā prezidenti grasās apspriest turpmākās abpusējo attiecību attīstības perspektīvas, aktuālākos pasaules jautājumus.

Alusdarītavas nosaukums RPS Brewing ir saīsinājums no spēles "Akmens, šķēres, papīrīts" angliskā nosaukuma — Rock, paper, scissors. Tieši šo spēli Putins un Tramps spēlē uz gaišā alus etiķetes, kurš izlaists speciāli par godu samitam.

 

 

Kā skaidro kompānijā, viss viņu zīmols balstās uz šīs spēles un frāzes "Kārtosim lietas kā pieaugušie", un tieši šādu padomu aldari nolēma dot Krievijas un ASV prezidentiem.

"Mēs zinām, ko nozīmē risināt problēmas, ticiet, kad mēs tā sakām, neviens to nezina labāk par mums. Mēs zinām, jums nākas pieņemt sarežģītus lēmumus… taču atcerieties… jūs vienmēr varat nokārtot šādas lietas kā pieaugušie, ar "Akmens, šķēres, papīrīts"," vērsās pie līderiem aldari.

Turklāt kompānija grasās izlaist 160 kafijas iepakojumus 250 gramu apmērā un jau ir iztaisījusi divsimt t-kreklus ar logotipu Putins — Tramps.    

Ziņu lente
0