Valērija Maligina mantinieki vienojušies

© Foto : Фото: OlainfarmOlainfarm
Olainfarm - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nelaiķa Olainfarm īpašnieka Valērija Maligina vecākās meitas un viņa atraitne pēc ilgām pārrunām noslēdza notariālu vienošanos par mantojuma sadali.

RĪGA, 28. maijs — Sputnik. Pērnā gada decembrī nomirušā farmaceitiskā uzņēmuma Olainfarm īpašnieka Valērija Maligina mantinieki vienojušies par mantojuma sadalīšanu, raksta rus.db.lv.

Janvāra vidū nolasītā Maligina testamentā tika minētas trīs viņa meitas, taču netika pieminēta uzņēmēja atraitne Elīna, kura apstrīdēja testamentu tiesā, nosaucot to par viltotu.

Valērija Maligina - Sputnik Latvija
Miljonāra Maligina atraitne par dzīvi Latvijā: "Par vēl dzīvajiem skumji."

Notariāla vienošanās par mantojuma sadali panākta piektdien, 25. maijā, un kļuva par ilgstošu un sarežģītu pārrunu rezultātu.

"Sasniegto vienošanos es uzskatu par kompromisu, kurā iekļautas Valērija nepilngadīgās meitas Annas, vecāko meitu Irinas un Nikas un manas intereses. Mēs vienojāmies par galveno — Olainfarm arī turpmāk būs vieno no vadošajiem Latvijas farmaceitiskā biznesa uzņēmumiem, un mēs darīsim visu iespējamo tā attīstībai un paplašināšanai," teikts Elīnas Maliginas paziņojumā.

Tāpat Maligina paziņoja, ka līdz ar vienošanos par mantojuma sadali visi iepriekšējie konflikti un domstarpības ir atrisinātas.

Maligina vecākās maitas Irina Maligina un Nika Saveļjeva arī apstiprinājušas, ka vienošanās par mantojumu panākta uz savstarpēji pieņemamiem nosacījumiem. Viņas atkal atkārtoja, ka vēlas turpināt ģimenes biznesu.    

Ziņu lente
0