Slepkavība Rīgā: policija aizturēja divus Indijas pilsoņus

© Foto : Valsts policijaПолицейский Латвии
Полицейский Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar provizorisko informāciju, pēc strīda divi indieši izmetuši rīdzinieci pa logu.

RĪGA, 17. maijs – Sputnik. Sakarā ar aizdomām par sievietes noslepkavošanu Valsts policijas darbinieki aizturējuši Rīgā divus Indijas pilsoņus.

Saskaņā ar policijas datiem, 11. maijā, pēc pusnakts, Rīgā, Viestura prospektā notika nelaimes gadījums – iedzīvotāji paziņoja, ka sieviete izkritusi no astotā stāva loga. Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi noskaidroja, ka bojāgājusī ir 1985. gadā dzimusi sieviete, un, visticamāk, viņa pa dzīvokļa logu ir izgrūsta.

 

Rīgas Ziemeļu rajona Valsts policijas iecirkņa darbinieki uzreiz sāka izmeklēšanu un iespējamo vainīgo meklēšanu. Drīzumā aizdomās turamie tika noskaidroti un aizturēti. Izrādījies, ka ar sievietes nāvi ir saistīti divi 1992. un 1993. gadā dzimuši Indijas pilsoņi. Izmeklēšanas gaitā noskaidrojies, ka sieviete bijusi pazīstama ar vienu no viņiem. Saskaņā ar provizorisko informāciju, par nāves iemeslu varēja kļūt strīds starp dāmu un diviem indiešiem. Taču tiešs motīvs, kā arī visi lietas apstākļi vēl tikai tiks noskaidroti.

Policija neziņo, vai aizturētie Indijas pilsoņi ir tūristi, vai arī viņiem ir uzturēšanās atļauja Latvijā, piemēram, kā studentiem. Šobrīd noteikti ir zināms tikai tas, ka abi indieši šobrīd ir arestēti.

Sakarā ar notikušā faktu policija uzsākusi kriminālprocesu saskaņā ar Latvijas Krimināllikuma 116. pantu – slepkavība. Gadījumā, ka aizdomās turamo vaina tiks pierādīta, viņiem varētu draudēt līdz 20 gadiem cietumsoda vai pat mūža ieslodzījums.

Ziņu lente
0