Minska – Rīga autobusa avārijas aculiecinieks: šķiet, ka vadītājs aizmidzis

© Sputnik / Евгения НовоженинаВодитель в кабине автомобиля
Водитель в кабине автомобиля - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Autobusam bija jāierodas Rīgas autoostā pirmdien, 30. aprīlī, plkst. 8:00, taču tas iebrauca grāvī Bauskas šosejas 30. kilometrā.

RĪGA, 2. maijs – Sputnik. Aizvakar Bauskas šosejā ceļu satiksmes negadījumā iekļuvušā autobusa vadītājs varēja aizmigt pie stūres, citē avārijas liecinieku Sputnik Baltkrievija.

Saskaņā ar Latvijas Valsts policijas datiem, ceļu transporta negadījums notika pirmdien, ap plkst. 7 no rīta Bauskas šosejas 30. kilometrā, virzienā uz Rīgu. Saskaņā ar provizorisku informāciju, uzņēmuma "Minsktrans" MAZ autobusa vadītājs netika galā ar vadīšanu, un transportlīdzeklis iebrauca grāvī. Avārijas rezultātā cietuši pieci cilvēki, divi no tiem nogādāti slimnīcā.

"Visticamāk, vadītājs aizmiga, jo autobuss akurāti apgāzies uz kreiso sānu," — pastāstīja ceļu satiksmes negadījuma aculiecinieks.

Pēc avārijas pasažieri tika operatīvi nogādāti galamērķī; tos, kuri iegādājās biļeti atpakaļ ceļojumam ar šo reisu, aizveda cits autobuss.

Kompānijas-pārvadātāja "Minsktrans" pārstāvis paziņoja, ka sakarā ar notikušā faktu tiek veikta pārbaude, vadītāja rīcībai tiks sniegts vērtējums. Saskaņā ar provizorisku vērtējumu ceļu satiksmes negadījums nenotika tehnisku iemeslu dēļ.

Ziņu lente
0