Putins: izmaiņas valdībā notiks pēc inaugurācijas

© Sputnik / Алексей Дружинин / Pāriet pie mediju bankasПрезидент РФ Владимир Путин, 6 марта 2018
Президент РФ Владимир Путин, 6 марта 2018 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidents Vladimirs Putins vēlēšanās saņēmis rekordlielu atbalstu. Par gaidāmajām izmaiņām Krievijas valdībā viņš pagaidām atteicies stāstīt.

RĪGA, 20. marts — Sputnik. Izmaiņas Krievijas valdībā notiks pēc inaugurācijas, paziņoja KF prezidents Vladimirs Putins.

"Principā, visas izmaiņas valdībā var veikt prezidents, kurš stājies postenī jaunam pilnvaru termiņam, tāpēc tagad es domāšu par to, kas un kā ir jāizdara. Domāju, ka galvenās izmaiņas, visas izmaiņas notiks pēc inaugurācijas," – pastāstīja Putins žurnālistiem savā vēlēšanu štābā.

Блокнот волонтера с предвыборной символикой в региональном избирательном штабе кандидата в президенты РФ Владимира Путина - Sputnik Latvija
Peskovs pastāstīja par Putina iespaidīgo plānu Krievijas izaugsmei

Viņš paziņoja, ka no šī brīža (pēc uzvaras vēlēšanās – red.) pārdomās kandidatūras, tostarp arī valdības priekšsēdētāja kandidatūru.

"Kas attiecas uz valdības priekšsēdētāju, valdību kopumā, es jau teicu, es, protams, par to domāju, taču priekšmetiski sāku domāt no šodienas, jo bija jāsagaida vēlēšanu rezultāti," – piebilda Putins.

Krievijas Centrālā vēlēšanu komisija informēja, ka pēc 99,8% biļetenu apstrādes Vladimirs Putins saņēmis vairāk nekā 76% balsu. Tas ir rekordliels vēlētāju atbalsts viņa politiskajā karjerā.

KF Komunistiskās partijas kandidāts Pāvels Grudiņins saņēmis 11,79%, Liberāldemokrātiskās partijas līderis Vladimirs Žirinovskis — 5,66%. Telezvaigzne Ksenija Sobčaka saņēmusi 1,67% balsu, partijas "Jabloko" līderis Grigorijs Javlinskis – 1,04% balsu. Par Borisu Titovu balsojuši 0,76% vēlētāju, Maksims Suraikins saņēmis 0,68% balsu, bet Sergejs Baburins — 0,65%.

Ziņu lente
0