Vācijas bundesvēra bijušā virsnieka ģimene palūgusi politisko patvērumu Krievijā

© Sputnik / Sergey MelkonovKrievijas vēstniecība Latvijā
Krievijas vēstniecība Latvijā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bergfeldu ģimene no Vācijas vērsusies Krievijas vēstniecībā Latvijā ar jautājumu par iespēju saņemt patvērumu Krievijas Federācijas teritorijā.

RĪGA, 18. marts — Sputnik. Bergfeldu ģimene no Vācijas vērsusies Krievijas vēstniecības Latvijā konsulārajā nodaļā ar jautājumu par iespēju saņemt patvērumu Krievijas Federācijas teritorijā, aģentūrai RIA Novosti pavēstīja diplomātiskās misijas preses dienests.  

"Krievijas vēstniecības Latvijā konsulārajā nodaļā patiešām vērsušies Vācijas pilsoņi — Bergfeldu ģimene —ar lūgumu piešķirt patvērumu Krievijas Federācijas teritorijā. Viņiem tika sniegti atbilstošie paskaidrojumi par Krievijas likumdošanas normām, kas attiecas uz minēto procedūru," — pastāstīja preses dienests.

Iepriekš mediji informēja, ka Vācijas armijas bijušais virsnieks Markuss Bergfelds un viņa sieva Soņa lūguši politisko patvērumu Krievijā sev un saviem bērniem. Markuss norādīja, ka dzimtenē viņa ģimene cietusi vajāšanu un viņš bīstas, ka, atgriežoties Vācijā, viņa ģimenei draud briesmas.

Ziņu lente
0