Britu Lesteras pilsētā sprādziena rezultāta bojā gājusi jauniete no Latvijas

© AFP 2023 / JUSTIN TALLISPolicija
Policija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Svētdien britu Lesteras pilsētā sprādziena rezultātā bojā gāja jauniete no Latvijas, kura nesen iekārtojās darbā par pārdevēju poļu produktu veikalā.

RĪGA, 1. marts — Sputnik. Par vienu no sprādziena upuriem britu Lesteras pilsētā kļuvusi Latvijā dzimusi jauniete, vēsta britu mediji.

Svētdien mediji un sociālo tīklu lietotāji paziņoja par sprādzienu Lesterā un publicēja fotogrāfijas un video no notikuma vietas, foto redzama degoša māja un dūmu mākoņi. Vēlāk pilsētas medicīnas dienesti paziņoja, ka četri cilvēki pēc ārkārtas gadījuma kritiskā stāvoklī tika nogādāti slimnīcās.

Pirmdien pilsētas policija apstiprināja, ka sprādziena, ugunsgrēka un līdz ar to trīsstāvīgas mājas nobrukuma rezultātā bojā gāja pieci cilvēki un vēl pieci ir cietuši. Ēkas pirmajā stāvā atradās nesen atvērtais poļu produktu veikals Zabka, augstāk — divstāvīgs dzīvoklis.

Par vienu no upuriem kļuva jauniete no Latvijas vārdā Viktorija Ijevļeva, kura iekārtojās darbam veikalā tikai pirms divām dienām.

Veikala īpašnieks pastāstīja izdevumam Mirror, ka izgāja uz noliktavu, lai paņemtu no turienes alu sev un Viktorijai, kad izdzirdēja sprādzienu. Viņš pasauca Viktoriju, taču atbildes nebija.

Avīze The Sun publicēja Viktorijas fotogrāfiju ar mazu meitiņu.

Trešdien Lesteras policija aizturēja trīs cilvēkus sprādziena un ugunsgrēka izmeklēšanas ietvaros.

Ziņu lente
0