Tiksimies tiesā: Olga Buzova pret Comedy Club rezidentu

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasПевица Ольга Бузова
Певица Ольга Бузова - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kārtējais skandāls ap televīzijas zvaigzni iededzies pēc aizvainojuma sociālajos tīklos.

RĪGA, 25. februāris — Sputnik. Dziedātāja un televīzijas zvaigzne Olga Buzova gatavojas iesūdzēt tiesā Comedy Club rezidentu Andreju Skorohodu, vēsta Sputnik Moldova.

Skandālu izraisījusi Skorohoda publikācija Instagram, ko viņš vada "repera Gļebati" vārdā, un komentāri, kas aizvainojuši televīzijas zvaigzni.

Savā lapā sociālajā tiklā humorists publicējis fotokolāžu, kura atainota Olga Buzova un filmas "Plēsonis" personāžs.

"Pastardiena tuvojas," – komiķis komentēja fotogrāfiju.

 

Savukārt Buzova savos Stories publicējusi ekrānuzņēmumus ar Skorohoda komentāriem un norādījusi: "Tiksimies tiesā."

"Viens no senākajiem priekiem ir izsmiet garā nabagos. Paldies, ka dodat man iespēju just šo dzīvniecisko sava pārākuma izjūtu. It kā visi apkārt būtu slimi ar mēri, bet tu esi vesels un nevari saslimt," – uzrakstīja Skorohods lapā glebati_official.

Olgu aizskāruši telekanāla kolēģa komentāri, un savā lapā viņa pastāstīja, ka gaidījusi atbalstu no Comedy dalībniekiem, kurus uzskatījusi par draugiem.

 

"Man nav aizstāvja. Esmu viena. Un visas problēmas risinu pati. Šodien viens "nevīrietis", ar kuru strādājam vienā kanālā, atļāvies mani publiski aizskārt. Diemžēl tie, ko uzskatīju par saviem draugiem no "kamedi", situāciju nav ietekmējuši. Tāpēc es to risināšu tiesā," – paziņoja Olga Buzova.

Pats Skorohods pašreizējo situāciju nav komentējis.

Komiķis Andrejs Skorohods dzimis Starije Dorogi pilsētā Baltkrievijā. 29 gadus vecais humorists vispirms iekaroja Jautro un atjautīgo kluba skatītājus, un 2013. gadā Skorohodu uzaicināja piedalīties Comedy Club.

Ziņu lente
0