"Dizaineris ir izvirtulis": tīklos izsmiets ASV ātrslidotāju formastērps

© AP Photo/Petr David JosekASV ātrslidotāju formastērps
ASV ātrslidotāju formastērps - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Formastērpa ražotāji norādīja, ka amerikāņu sportistiem tas patīk un viņi saņem komplimentus no ārvalstu pārstāvjiem.

RĪGA, 21. februāris — Sputnik. ASV ātrslidotāju olimpiskās izlases formastērps izraisīja neviennozīmīgu sociālo tīklu lietotāju  reakciju. Daudzus komentētājus samulsināja ielaidums cirkšņu apvidū, kura krāsa atšķiras no citiem tērpa elementiem, vēsta RIA Novosti.

"Es domāju, ka ātrslidotāju formastērpa dizainā ir kāda jēga, taču tā ir ārkārtīgi savāda vieta, kur izvietot gaišo apli," — raksta Kristīne Stīvensa.

​"Lai kas būtu ātrslidotāju izlases dizaineris, viņš ir vai nu humorists, vai nu izvirtulis, vai gan viens, gan otrs," — uzskata Rich Dollaz.

​"Jūs vēl neesat redzējuši, kā tas izskatās no mugurpuses. Gluži kā mērķis uz dibena," — ironizē Notorious Wojo.

​"Man vienalga, kāds tam būtu zinātniskais pamatojums, taču izskatās nepievilcīgi," — saka Darens Rovels.

​"ASV Olimpiskā komiteja jāatlaiž par ātrslidotāju kaunpilno formastērpu. Paskatieties uz cirkšņiem! Briesmīgi," — sašutis Elvis Coal.

​Under Armour kompānijā, kas ražo formu, paskaidroja, ka bija nepieciešams izmantot atšķirīgo materiālu augšstilbu iekšpusē.

"Mēs izmēģinājām lielu skaitu materiālu, lai atrastu tādu, kas maksimāli samazina berzi. Citas krāsas izmantošana šajā apvidū padarītu to mazāk efektīvu," — paziņoja uzņēmumā, norādot,ka amerikāņu sportistiem šis formastērps patīk un viņi saņem komplimentus no ārvalstu pārstāvjiem.    

Ziņu lente
0