Policisti Tomskā saskārušies ar "poltergeistu" un izsaukuši garīdzniekus

© Sputnik / Евгений Одиноков / Pāriet pie mediju bankasPolicijas darbinieks pie dienesta automašīnas
Policijas darbinieks pie dienesta automašīnas - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Policijas darbinieki Tomskā ziņoja, ka saskārušies ar "nešķīsto" un lūguši palīdzību vietējiem garīdzniekiem.

RĪGA, 14. februāris — Sputnik. Tomskas apgabalā Krievijā policisti bijuši spiesti izsaukt garīdznieku cīņai ar "poltergeistu" kādā privātmājā Kolpaševas rajonā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz portālu tomsk.ru.

Policistu raportā, kas bija adresēts reģiona Iekšlietu ministrijas pārvaldes priekšniekam, teikts, ka pie kārtības sargiem vērsies Maraksas ciema iedzīvotājs ar lūgumu atrisināt problēmu, kas saistīta ar "priekšmetu lidošanu mājā". Kad policisti ieradušies notikuma vietā, viņu acu priekšā no plaukta izkritušas grāmatas, un no telpas, kurā neviena nav bijis, izlidojusi nūja. "Racionāls skaidrojums minētajiem incidentiem nav konstatēts," — norādīts dienesta ziņojumā.

Pēc IeMP lūguma cīņā ar nešķīstajiem spēkiem iesaistījušies vietējie garīdznieki. Rajona eparhijas sekretārs mūks Simeons Kojnovs apstiprināja portālam, ka "problemātiskajā" mājā strādā garīdznieki, kuri pēc apsvētīšanas rituāla palikuši tajā pārnakšņot, lai "nomierinātu poltergeistu".

Eparhijā uzskata, ka tamlīdzīgas parādības, iespējams, sākušās tāpēc, ka mājā kāds praktizē pagāniskus rituālus vai aizrāvies ar ezotēriku.

 

Ziņu lente
0