Rihards Eigims novērtēja Viļņas draiskulīgo reklāmu

© Foto : facebook / Mantas BertulisРеклама Вильнюса
Реклама Вильнюса - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Atmiņā paliekošā Viļņas reklāma iepatikusies Daugavpils mēram Rihardam Eigimam, taču daži pilsētnieki pret šo ideju attiecas skeptiski.

RĪGA, 1. februāris – Sputnik. Lietuvas reklāmas skolas Atomic Garden studenti izveidojuši ļoti neparastu, taču atmiņā paliekošu Viļņas reklāmu, raksta Sputnik Lietuva.

Посольство России в Литве - Sputnik Latvija
Krievijas vēstniecība atbildējusi uz Viļņas mēra ideju pārdēvēt skvēru

Plakātā attēlota sieviete, kura ar roku turas pie palaga ar pasaules kartes attēlu. Blakus ir uzraksts: "Neviens nezina, kur tas atrodas, taču kad to atrod, tas ir lieliski. Viļņa ir Eiropas G punkts."

Reklāma ātri izplatījusies sociālajos tīklos un ieguva daudzus komentārus.

"… Es vēlētos paspiest viņiem (tiem, kas izveidoja šādu reklāmu – Sputnik) roku. Tā, laikam, ir spēcīgākā Viļņas reklāma, ko es jebkad esmu redzējis… Un tā, laikam, ir labākā dāvana, ko Viļņa varētu šodien saņemt. Bravo!" — uzrakstīja Kauņas mērijas pārstāvis Mants Bertulis savā Facebook lapā.

Turklāt kā viņš atzīmēja, Viļņai ir jānodrošina idejas autori vismaz ar bezmaksas sabiedrisko transportu visa mūža garumā. Viļņas mērs Remiģijs Šimašis arī uzslavēja reklāmu savā Facebook, atzīmējot, ka lietuvieši pēdējā laikā ir kļuvuši daudz brīvāki savos uzskatos un neuzskata seksualitāti par vulgāru, kā arī piedāvāja "meklēt G punktu savā galvā". Tiesa, par bezmaksas transportu viņš neko neuzrakstīja.

Lietuviešu kreatīvs iepaticies arī Daugavpils mēram. "Šodien bija saruna par pilsētas tēlu un tā mūsdienu virzīšanas veidiem. Redzējāt Viļņas reklāmu? Cenšos atrast tos, kuri izdomātu šādu "sprādzienu" Daugavpilij," — uzrakstīja viņš savā Facebook lapā.

Taču komentētāju viedokļi dalījās.

"Baidos pat iedomāties, ja Viļņa ir G punkts, tad kāda vieta tiks Daugavpilij. Labāk nemeklējiet," — uzrakstīja kāds lietotājs.

Savukārt pilsētas domes deputātam Mihailam Lavrenovam ideja iepatikās.

Ziņu lente
0