ASV pastāvīgā pārstāve ANO noliedz baumas par intīmu sakaru ar Trampu

© REUTERS / Stephanie KeithASV pastāvīgā pārstāve ANO Nikija Heilija
ASV pastāvīgā pārstāve ANO Nikija Heilija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tādas baumas parādījās pēc žurnālista Maikla Vulfa grāmatas publikācijas "Uguns un dusmas: Trampa Baltajā namā".

RĪGA, 27. janvāris — Sputnik. ASV pastāvīgā pārstāve ANO Nikija Heilija, komentējot baumas viņas intīmajiem sakariem ar prezidentu Donaldu Trampu, nosauca tās par pilnīgi melīgām, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz žurnālu Politico.

"Tā ir absolūta nepatiesība," — viņa teica. Un piebilda: "Taču tas saistīts ar to, ka mums vienmēr jāpatur prātā katru reizi — un to esmu konstatējusi pēc savas pieredzes — ja jūsu stiprā puse ir prāts, vienmēr atradīsies kādi cilvēki, kuri mēģinās to apšaubīt, pazemot ar meliem," — teica pastāvīgā pārstāve.

Sieviete - Sputnik Latvija
Kā atšķirt flirtu no uzmākšanās: Latvijas sievietes par #MeToo

Grāmata "Uguns un dusmas: Trampa Baltajā namā" parādījās grāmatu veikalos 9. janvārī un kļuva par bestselleru ASV. Tajā, piemēram, paziņots, ka Donalds Tramps nav cerējis kļūt par prezidentu, viņa sieva Melānija bija ļoti pārsteigta par izredzēm kļūt par pirmo lēdiju, un daži Trampa padomnieki apšaubījuši viņa garīgo veselību.

ASV prezidenta administrācija kategoriski noliedz šo informāciju. Trampa advokāts, savukārt  nosūtījis grāmatas autoram un izdevējam vēstuli ar prasību apturēt grāmatas izplatīšanu un publicēšanu.    

Ziņu lente
0