Rinkēvičs aicina latviešus panākt Porziņģa dalību visu NBA zvaigžņu mačā

© AP Photo/Andres KudackiБаскетболист Кристапс Порзингис (справа) обходит игрока "Лос-Анджелес Лейкерс" Кайла Кузму в матче 12 декабря 2017 года
Баскетболист Кристапс Порзингис (справа) обходит игрока Лос-Анджелес Лейкерс Кайла Кузму в матче 12 декабря 2017 года - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Balsošana par dalībniekiem NBA mājaslapā, sociālajos tīklos un mobilā aplikācijā turpināsies līdz 15. janvārim.

RĪGA, 10. janvāris – Sputnik. Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs aicina latviešus sekot viņa piemēram, un nobalsot par Latvijas labāko basketbolistu Kristapu Porziņģi, lai viņš varētu iekļūt Visu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigžņu mača komandā. "Neaizmirstiet arī nobalsot par Kristapu Porziņģi #NBAVote," — uzrakstīja savā Twitter lapā Rinkēvičs.

"New Yorks Nicks" klubs, kurā uzstājas Porziņģis, uzrakstīja savā Twitter lapā aicinājumu latviešu valodā atbalstīt sportistu.

"Katrs no mums tagad ir vajadzīgs, lai balsotu par Kristapu Porziņģi. RT (retvīto – red.) katru dienu un tava balss tiks pieskaitīta," — teikts kluba paziņojumā.

Balsot var reizi dienā NBA mājaslapā, mobilajā aplikācijā, sociālajos tīklos Twitter, Facebook un platformā Google Search. Sociālo tīklu lietotājiem izvēlētā spēlētāja vārdam un uzvārdam ir jāpieraksta klāt haštags #NBAVote. Balsošana turpināsies līdz 15. janvārim.

Kā jau iepriekš rakstīja Sputnik Latvija, iepriekšējos gados Porziņģim nav izdevies piedalīties NBA All stars mačā, toties 2016. gadā viņš uzspēlēja Uzlecošo zvaigžņu mačā, kurā savāca 30 punktus, kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju kopā ar šī mača pasaules izlases dalībnieku Emanuelu Mudieju un ASV izlases pārstāvi Zaku Lavīnu.

Ziņu lente
0