Jaunzēlandieši iemācījušies apiet pretalkohola likumu

© Sputnik / Дмитрий Коробейников / Pāriet pie mediju bankasМАОРИ
МАОРИ - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tālo dienvidu salu iedzīvotāju metode varētu noderēt arī citu valstu iedzīvotājiem, kuri grib iedzert par spīti aizliegumiem.

RĪGA, 2. janvāris – Sputnik. Jaunzēlandē likums stingri aizliedz alkoholisko dzērienu lietošanu sabiedriskajās vietās Jaungada svētkos.

Автобус для перебравших на корпоративах японцев - Sputnik Latvija
Video
Tokijā "alkobuss" glābj piedzērušos japāņus

Neskatoties uz to, vairāki viltīgi Koromandelas pilsētas iedzīvotāji, kuri gribēja iedzērt "dedzinošo ūdeni" Jaungada naktī, atrada asprātīgu veidu kā apiet stingro pretalkohola aizliegumu, vēsta Sputnik Igaunija

Saskaņā ar Jaunzēlandes portāla Stuff ziņojumu, atplūdes laikā vietējie viltnieki uzbūvēja no smiltīm mākslīgu salu Tairua upes grīvā. Vīrieši uzstādīja mākslīgās saliņas vidū galdu un solu, savukārt, kad ūdens atgriezās, sāka atzīmēt Jauno gadu ar alkoholu. Vietējās policijas darbiniekiem svinētāji paziņoja, ka alkoholisko dzērienu lietošanas aizliegums sabiedriskajās vietās Jaungada svētku laikā uz viņiem neattiecas, jo viņi atrodas "starptautiskajos ūdeņos".

Pēc aculiecinieku sacītā, vīrieši tā arī nepameta salu līdz vēlai naktij un no turienes vēroja uguņošanu. Uaikato reģiona austrumu daļas galvenais policijas inspektors Džons Kellijs bija spiests atzīt, ka likums patiešām neparedz tik asprātīgu iespēju apiet pretalkohola aizliegumu.

"Tā ir kreatīva domāšana. Ja vien es agrāk zinātu to, tad, iespējams, arī pats viņiem piebiedrotos," — atklāti atzinās policijas priekšnieks, plātot rokas.

Ziņu lente
0