Fotogrāfija ar "neredzamajiem" karavīriem samulsinājusi sociālos tīklus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielbritānijas Pils kavalērija savā lapā sociālajā tīkla publicēja fotogrāfiju un piedāvāja lasītājiem pārbaudīt savu vērību un pacietību.

RĪGA, 31. decembris — Sputnik. Twitter lietotāji aizrautīgi apsprieda uzņēmumu, kas publicēts Lielbritānijas Pils kavalērijas profilā. Tajā esot iemūžināti seši maskējušies gvardi, vēsta RIA Novosti.

"Te jums būs uzdevums Ziemassvētkiem. Fotogrāfija radīta jūlijā Solsberijas līdzenumā. Tā palīdzēs pārbaudīt jūsu novērošanas spējas. Vai atradīsiet starp kokiem sešus maskējušos karavīrus? Priecīgus Ziemassvētkus un veiksmīgas medības!" – teikts publikācijā.

Uzņēmuma komentāros sākās vētraina diskusija. Lielākā daļa lietotāju atzinās, ka uzdevumu nav spējuši izpildīt. Tikai nedaudziem izdevās sameklēt kaut vai dažus karavīrus. "Ja atradīšu kaut vienu, tas būs brīnums!" — raksta kerri walker.

"Pēc šampanieša pudeles es viņus neieraudzīšu, pat ja viņi neslēpsies. Priecīgus Ziemassvētkus," – komentēja Shaun Goater.

"Ja viņus var atrast, tas nozīmē, ka viņu operācija ir izgāzusies," — uzrakstīja Luc A.F. de Medts.

Daži sāka Pils kavalērijai pārmest krāpšanos.

"Kāpēc jāizmanto Photoshop?" — vaicāja Alan Bloom. "Pirmajā fotogrāfijā viņu nav!" — atzīmēja eVeLyN.

"Lieliska krāpšanās. Bet vai 36 ņiņdzjas jūs redzat?" — piebilda Jonathan Bell.

Vēlāk Twitter parādījās forogrāfija kurā karavīri "lūr" no krūmiem, un tikai trešajā uzņēmumā viņi izlīduši no savām slēptuvēm.

Ziņu lente
0