Banka no Latvijas tika atzīta par labāko Baltijā un NVS

© фото предоставлены SPEARʼS RussiaSPEARʼS Russia prēmija
SPEARʼS Russia prēmija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Profesionālās prēmijas SPEARʼS Russia pasniegšanas ceremonija notika Maskavā

RĪGA, 20. decembris — Sputnik. Krievijā pirmā ikgadējā profesionālā prēmija SPEARʼS Russia Wealth Management Awards atzina Rietumu Banku par labāko banku NVS un Baltijā, informē prēmijas preses dienests.

Maskavā notika ikgadējā prēmiju pasniegšanas ceremonija. Rietumu Banka jau septīto reizi saņēma prēmiju SPEARʼS Russia Wealth Management Awards — nominācijā "Labākā banka NVS un Baltijas valstīs".

Наличные деньги - Sputnik Latvija
Pasaules Banka palīdzēs Latvijai efektīvāk administrēt nodokļus

Pēc Rietumu Bankas prezidenta Aleksandra Pankova teiktā, SPEARʼS prēmija kļuvusi par lielisku dāvanu gan Rietumu Bankai, gan viņam personīgi.

"Aizejošais gads bija grūts: bija daudz laba, mūsu Banka atzīmējusi jubileju — ceturtdaļu gadsimta darba tirgū, un mēs labprāt uzņemam pie sevis mūsu klientus, partnerus, draugus, tai skaitā no Krievijas. Ar daudziem no viņiem mēs strādājam jau daudzus gadus, vērtējam viņu uzticību un cenšamies sniegt visu iespējamo atbalstu. Bet bija arī problēmas, — šajā ziņā lielais bizness līdzinās cilvēka dzīvei. It īpaši tāpēc ir patīkamāk atkal saņemt šo balvu. Jo svarīgākais mums — tā ir stabilitāte un klientu uzticība un profesionāļu cieņa, — Pankova vārdus citē bankas preses dienests.

Prēmijas SPEARʼS piešķiršana vēlreiz parāda, ka Rietumu Banka dara savu darbu labi un virzās pa pareizo ceļu, piebilda Pankovs.

Šī gada konkursā piedalījās vadošie banku jomas, kapitālu pārvaldes industrijas un līdzīgu nozaru pārstāvji no dažādām valstīm. Balvai tika nominētas Alpha Bank, BTB un Sberbank, Citibank, Credit Suisse, UBS Switzerland, UniCredit Bank Private Wealth Rothschild, Goldman Sachs Private Wealth Management un citas bankas, investīciju kompānijas un virkne vadošo speciālistu finanšu jomā.

Latvijas Banka - Sputnik Latvija
Latvijas Banka apvienojusi Latvijas Nacionālo padomi un Wi-Fi

Konkursa žūriju vadīja MEDIACRAT partnera pārvaldnieks Armans Džilavjans, prēmijas neatkarīgs konsultants — firma PricewaterhouseCoopers.

Krievijā pirmā ikgadējā prēmija  SPEARʼS Russia Wealth Management Awards privātās bankas pakalpojumu industrijas, liela kapitāla pārvaldes un līdzīgu nozaru labākajiem pārstāvjiem tika dibināta un pasnegta pēc analoģijas ar slaveno britu SPEARʼS Wealth Management Awards prēmiju, ko žurnāls SPEARʼS UK ik gadu rīko Londonā.

Kā iepriekš rakstīja Sputnik Latvija, Rietumu Bankas līdzīpašnieks Arkādijs Suharenko ieņem piekto vietu Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā, viņa bagātība, saskaņā ar laikraksta Dienas Bizness datiem, sasniedzot 116 miljonus eiro.    

Ziņu lente
0