Norvēģijā kaķis izdzīvoja pēc veļas mašīnas

CC0 / pixabay / Kaķis. Foto no arhīva
Kaķis. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mājdzīvnieka ģimene nosauca viņa brīnumaino izglābšanu par papildus dāvanu Ziemassvētkos.

RĪGA, 17. decembris — Sputnik. Oslo kaķis vārdā Zero netīšām iekļuva veļas mašīnā un izdzīvoja četrdesmit minūšu mazgāšanu 30 grādu temperatūrā vilnas režīmā, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz norvēģu portālu NRK.

Tiek ziņots, ka Zero nemanāmi iekļuva veļas mašīnas centrifūgā, kad ģimenes tēvs atvēra vāku, velkot ārā no tās daļu drēbju. pēc mazgāšanas beigām mājdzīvnieku atrada 14 gadus vecais Joakims.

Joakims pastāstīja, ka kaķis bija viscaur slapjš  un izskatījās saplacināts un pat kārnāks, nekā parasti. Viņš ar grūtībām pārvietojās un sāka vemt.

Mājdzīvnieku uzreiz aiznesa pie veterināro klīniku, kur viņam pieslēdza pipeti. Pēc divām dienām kaķi atgrieza ģimenei.

Спорт-блогер качается с помощью рыжего кота, видео - Sputnik Latvija
Rudais kaķis kļuvis par sociālo tīklu varoni: kā palielināt bicepsu ar dzīvnieku

Joakima māte Aneta pastāstīja, ka tās bija nervozas dienas visai ģimenei. Un tikai, kad veterināri pateica, ka ar kaķi viss būs kārtībā, viņi spēja ar miera sajūtu izelpot.

Veterināre Vibeke Rutvelde atzīmēja, ka līdzīgs gadījums viņas praksē vēl nav noticis. Taču viņa uzskata, ka šādi notikumi notiek bieži, vienkārši ne par katru līdzīgu gadījumu top zināms.

Šobrīd Zero ir tikpat dzīvs un rotaļīgs kā līdz šim. Joakims atzīmēja, ka pēc negadījuma ar kaķi, diez vai tas kādreiz iemīlēs ūdeni.

To, ka ar Zero nenotika nekas briesmīgs, ģimene sauc par Ziemassvētku dāvanu. Pusaudzis aicina citus cilvēkus būt uzmanīgākiem pret saviem mīluļiem, savukārt viņu ģimene tagad vienmēr uzmanīgi pārbauda centrifūgu pirms katras mazgāšanas reizes.    

Ziņu lente
0