Princis Viljams nodeva sava dēla vēstuli Santa Klausam

© Foto : pixabaySanta Klauss. Foto no arhīva
Santa Klauss. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Princis Viljams atradās oficiālā vizītē Somijā un nepalaida garām iespēju nodot sava četrus gadus vecā dēla Džordža vēstuli Santa Klausam.

RĪGA, 3. decembris — Sputnik. Princis Viljams nodeva sava četrus gadus vecā dēla Džordža vēstuli Santa Klausam Ziemassvētku gadatirgū Helsinkos, kurā viņš palūdza tikai vienu dāvanu, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz britu medijiem.

Laimas Labdarības namiņš - Sputnik Latvija
Pasteidzieties darīt labu: pie Laimas pulksteņa atvēries labdarības namiņš

Kā var redzēt britu mediju publicētajā tuvplāna bildē, Ziemassvētkos Džordžs vēlās saņemt policijas mašīnu. Tāpat Viljams pastāstīja Santa Klausam, ka visu gadu viņa dēls bijis labs zēns un šogad palūdzis tikai vienu dāvanu. Princis tāpat pastāstīja amizantu stāstu par to, ka pērn viņa dēls sāka vērt vaļā dāvanas nedēļu pirms Ziemassvētkiem.

Princis Viljams ieradās oficiālā vizītē Somijā sakarā ar valsts neatkarības simtās gadadienas svinībām. Trešdien, 29. novembrī, Lielbritānijas vēstniecībā viņš uzstājās ar runu, kurā apsveica Somiju un atzīmēja, ka abas valstis godā demokrātijas vērtības un ir cieši saistītas viena ar otru.    

Ziņu lente
0