Briselē policija aizturējusi vairāk nekā 70 cilvēkus nekārtību rezultātā

© Sputnik / Victoria Ivanova / Pāriet pie mediju bankasPolicisti Briselē
Policisti Briselē - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Beļģijas galvaspilsētā izcēlušās nekārtības pēc manifestācijas ar mērķi atbalstīt migrantus Lībijā.

RĪGA, 26. novembris — Sputnik. Briseles policija aizturējusi vairāk nekā 70 nekārtību dalībniekus Beļģijas galvaspilsētas centrā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz izdevumu Soir.

Mediji iepriekš vēstīja, ka nekārtības Briseles centrā sākās pēc manifestācijas ar mērķi atbalstīt migrantus Lībijā. Jauniešu grupa dauzīja veikalu vitrīnas un policijas automašīnas. Sabiedriskās kārtības pārkāpēju nomierināšanai tika nosūtīta speciāla policijas vienība ar ūdensmetēju, kā arī izmantots helikopters, vēsta Soir, atsaucoties uz prokuratūru.

Собчак освистали в Питере - Sputnik Latvija
Video
Kseniju Sobčaku izsvilpa Sanktpēterburgā

Izdevums vēsta, ka kārtības sargi aizturējuši vairāk nekā 70 cilvēkus. Policija precizēja, ka sadursmēs neviens nav cietis.

Novembrī Beļģijas galvaspilsēta saskārās ar nekārtību viļņiem. Plašākie grautiņi notika 11. novembrī, kad 300 Marokas futbola izlases līdzjutēji, svinēdami komandas iekļūšanu 2018. gada pasaules čempionātā, sarīkoja nekārtības.

Tolaik traumas guva aptuveni 20 policisti — nekārtību dalībnieki viņus apmētāja ar akmeņiem. Tika sadedzināta vismaz viena automašīna, sadauzītas vitrīnas un izlaupīti vairāki tirdzniecības punkti. Policija izmantoja ūdensmetējus.

Ziņu lente
0