Politika

Linda Mūrniece izstājās no "Vienotības"

© Sputnik / Sergey MelkonovLinda Mūrniece
Linda Mūrniece - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Vienotības" locekļi turpina pamest partiju – bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece uz atvadām pastāstīja par partijas intrigām un savstarpējiem aizvainojumiem.

RĪGA, 16. novembris — Sputnik. Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece publicēja sociālajos tīklos savu iesniegumu par izstāšanos no "Vienotības".

Mūrniece ienāca politikā 2001. gadā, iestājoties partijā "Jaunais laiks". Pēc tam, kad "Jaunā laika" reitingi noslīdēja lejup, partija kļuva par "Vienotības" daļu.

Kā pastāstīja Mūrniece savā Facebook lapā, pēc viņas aiziešanas no iekšlietu ministres amata 2011. gadā, loģiski būtu bijis atstāt arī partiju, taču tur vēl bija palikuši cilvēki, kuriem viņa gribēja "būt par atbalstu".

Esošo lietu stāvokli partijā Mūrniece raksturoja bez pārspīlējumiem:

"Duncīši mugurā, kaušanās un pārdošanās par amatiem, savstarpēja apsaukāšanās, šķietamas ietekmes dalīšana, pakāpšanās uz citu galvām. Liekulīgi smaidi sejā, nikni vārdi kamerās."

Savu emocionālo paziņojumu viņa noslēdza ar vārdiem: "Esmu BRĪVA."

Atgādināsim, ka Hosams Abu Meri, bijušais Mūrnieces vīrs, ne tikai paliek par "Vienotības" locekli, bet arī, visticamāk, kļūs par Saeimas frakcijas vadītāju pēc Solvitas Āboltiņas izslēgšanas no partijas.    

Ziņu lente
0