Tenisists Gulbis apprecēja modeli no Krievijas

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Pāriet pie mediju bankasЭрнест Гулбис
Эрнест Гулбис - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ernests Gulbis un Tamāra Kopaleišvili sāka satikties pērnā gada aprīlī, savukārt šī gada maijā modele paziņoja par saderināšanos.

RĪGA, 7. novembris – Sputnik. Piektdien, 3. novembrī, Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis oficiāli saistīja sevi laulības saitēm ar Krievijas modeli Tamāru Kopaleišvili.

Kopaleišvili paziņoja par šo notikumu savā Facebook profilā, nomainot pie reizes arī savu attiecību statusu uz "precējusies".

Viņa paņēma sava vīra uzvārdu.

Ernests Gulbis un Tamāra Kopaleišvili sāka satikties pērnā gada aprīlī, savukārt šī gada maijā modele paziņoja par saderināšanos. Viņi ir vienaudži, abiem ir 29 gadi.

Gulbis ir viens no Latvijas labākajiem vīriešu tenisa spēlētājiem vēsturē. Karjeras laikā viņš nopelnīja uzvaras godalgās 6,5 miljonus dolāru, ieguva divus titulus, Grand Slam turnīros labākais rezultāts bija Roland Garros pusfināls 2014. gadā. Tajā pašā gadā viņš sasniedza savu augstāko vietu pasaules ATP reitingā – 10. vieta.

Tamāra Kopaleišvili (Gulbe) piedzima Maskavā, strādāja Ņujorkā, šobrīd ieņem izdevuma Rīgas Laiks Sabiedrisko attiecību vadītājas amatu.

Ziņu lente
0