Izsludināts interesants dzejoļu konkurss. Balva - iPhone X

© Sputnik / Said Tsarnayev / Pāriet pie mediju bankasГлава Чеченской республики Рамзан Кадыров
Глава Чеченской республики Рамзан Кадыров - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ramzans Kadirovs nolēmis izlozēt iPhone savas sociālā tīkla lapas abonentu vidū.

RĪGA, 5. novembris — Sputnik. Čečenijas republikas vadītājs Ramzans Kadirovs apsolīja uzdāvināt iPhone X tam, kurš nolasīs labāko Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam veltītu dzejoli, vēsta RIA Novosti. To viņš paziņoja savā Instagram.

 

Pēc Kadirova teiktā, KVN komanda no Čečenijas viņam uzdāvināja jaunākā modeļa viedtālruni. "Gluži kā bērni! Es taču nevarēju teikt viņiem, lai aizver durvis no otras puses. Pēc tam es veselu gadu būšu viņu parodiju varonis," — viņš piebilda.

Tāpēc Kadirovs nolēmis izlozēt iPhone starp savējiem sekotājiem. "Publikāciju heštegs #НашПрезидентПутин. Uzvarētāju izraudzīsies ČR Jaunatnes lietu ministrija," — viņš uzrakstīja. Iepriekš Kadirovs atmaskoja baumas, ka viņam jau ir iPhone X.

"Es nedzenājos nedz pēc jauniem, nedz veciem aifoniem. Tie ir murgi. Avoti sniedz nepareizu informāciju, vai varbūt tie vispār nepastāv," — viņš uzrakstīja Telegram.

Nesen Krievijā sākās Apple jaunā viedtālruņa tirdzniecība. Oficiālā iPhone X cena – no 79,9 tūkstošiem rubļu (1240 eiro).

Ziņu lente
0