Tenisiste Šarapova apsūdzēta par krāpšanos Indijā

© Sputnik / Anton Denisov / Pāriet pie mediju bankasМария Шарапова
Мария Шарапова - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sportiste nofilmējusies moderna dzīvojamā kompleksa reklāmā, ko bija plānots nodot jau pirms gada, taču tā būvdarbi vēl nav uzsākti.

RĪGA, 4. novembris — Sputnik. Bijusī pirmā pasaules tenisiste, krieviete Marija Šarapova iesaistīta krimināllietā pret būvuzņēmumu Indijā, informē Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz Times of India.

Теннисистка Мария Шарапова - Sputnik Latvija
Marija Šarapova iekļūst stilīgāko pasaules sportistu reitingā

2013. gadā Gurgaonas pilsētas iedzīvotāja Bavana Agarvala līdz ar 1500 citiem klientiem ieguldīja jaunā elitārā dzīvojamajā kompleksā, ko bija plānots nodot 2016. gadā. Taču līdz šim laikam ēkas būvdarbi vēl nav uzsākti. Pēc Agarvalas vārdiem, viņu, tāpat kā daudzus citus, ieinteresēja projekts, kura reklāmā filmējās Šarapova.

Krieviete reklāmas ierakstā apsolīja nākamajiem iedzīvotājiem tenisa skolu un sporta apģērbu veikalu kompleksa teritorijā. Ar sava advokāta starpniecību Agarvala nosūtīja sūdzību tiesai Deli pret kompāniju, tās direktoriem un Šarapovu.

"Šarapova ne tikai agresīvi popularizēja apsūdzēto krāpniecisko darbību, bet arī publiski atbalstīja projektu, tātad viņa ir noziedzīgas sazvērestības līdzdalībniece," – teikts sūdzības tekstā.

Prasītājas advokāts paziņojis, ka pēc tiesas lēmuma policijas pienākums ir reģistrēt iesniegumu un izmeklēt lietu. Pēc viņa vārdiem, 2013. gadā krievu tenisiste vairākkārt ieradusies Indijā, lai tiktos ar potenciālajiem nekustamo īpašumu pircējiem.

Ziņu lente
0