Simoņana komentēja Google ziņojumu par RT noteikumu ievērošanu YouTube

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Pāriet pie mediju bankasГлавный редактор телеканала RT Маргарита Симоньян
Главный редактор телеканала RT Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ziņojumā tiek uzsvērts, ka RT un visi citi valsts finansētie mediji joprojām pakļaujas kompānijas standarta noteikumiem.

RĪGA, 1. novembris — Sputnik. RT galvenā redaktore Margarita Simoņana komentēja Google ziņojumu par YouTube platformas manipulāciju liecību neesamību no RT un citu Krievijas valsts mediju puses, vēsta RIA Novosti.

"Kā padomju skolā mums tika mācīts, k.b.j. Kas arī bija jāpierāda," pateica Simoņana RIA Novosti.

Ziņojumā tiek uzsvērts, ka RT un visi citi valsts finansētie mediji joprojām pakļaujas kompānijas standarta noteikumiem. Google tāpat pastāstīja, ka atklājuši YouTube 18 kanālus angļu valodā, kuri, kā tiek uzskatīts, saistīti ar vēlēšanu ietekmēšanas kampaņu. "Video šajos kanālos nebija mērķēti uz ASV vai kādu konkrētu ASV iedzīvotāju daļu," atzīmēja kompānijā.

Телеканал Russia Today - Sputnik Latvija
Politika
Krievijas politiķis: mediju aizliegšana ir vājuma pazīme

Iepriekš Facebook un Twitter uzņēmās atbildību sniegt amerikāņu Senātam datus par profiliem, kuri varētu būt saistīti ar Krieviju. Tāpat Facebook pastiprināja politiskās reklāmas noteikumus, savukārt Twitter aizliedza profilu reklāmu, kuri pieder telekanālam RT un aģentūrai Sputnik.

Amerikāņu mediji vainoja Krieviju Donalda Trampa atbalstīšanā vēlēšanās ar sociālo tīklu starpniecību, taču nesniedza nekādus pierādījumus. Sociālie tīkli, tostarp, Facebook un Twitter, apņēmās sadarboties šajā jautājumā ar Kongresu, kurš izmeklē uzskatāmo "Krievijas iejaukšanos" un "Trampa sazvērestību ar Krieviju".

Šādas "sazvērestības" esamību noraidīja gan Kremlī, gan Baltajā namā. Kompānijas, kurām pieder sociālie tīkli, paziņo par kaut kādu aizdomīgu aktivitāti pirms vēlēšanām, taču Krieviju šajā sakarā, visbiežāk, nepiemina.    

Ziņu lente
0