Donalds Tramps apmētāts ar Krievijas karodziņiem

© REUTERS/Joshua RobertsDonalds Tramps apmētāts ar Krievijas karodziņiem
Donalds Tramps apmētāts ar Krievijas karodziņiem - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV Kapitolija policija aizturējusi vīrieti, kurš apmētājis valsts prezidentu ar Krievijas karodziņiem.

RĪGA, 25. oktobris — Sputnik. Kapitolija policija ASV aizturējusi aktīvistu, kurš apmētājis ASV prezidentu Donaldu Trampu ar Krievijas karodziņiem, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz telekanāla Fox News sniegtajām ziņām.

Incidents notika laikā, kad Donalds Tramps kopā ar republikāņu partijas pārstāvi Mitču Makkonelu pa gaiteni devās uz Kongresa ēkas pusi. Šajā laikā vīrietis, kurš atradās starp žurnālistiem, apmētāja prezidentu ar Krievijas karodziņiem un sauca "Tramps — tā ir nodevība!"

Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Tramps paziņoja, ka gatavs atklāt dokumentus par Kenedija slepkavību

Tramps uz notiekošo nereaģēja, bet policija aktīvistu aizturēja. Viņš tika identificēts kā grupas "Amerikāņi rīkojas" pārstāvis Raiens Kleitons. Tiek noskaidrots, kā viņš nokļuvis mediju pārstāvju vidū.

Aktīvistam uzrādīta apsūdzība par prettiesiskām darbībām. Iepriekš Kleitons ar Krievijas karodziņiem apmētāja prezidenta znotu un padomnieku Džaredu Kušneru.

Tramps jau līdz šim novēroja līdzīgu "uzbrukumu" — iepriekš publiskas uzrunas gaitā viņa pretinieki izmētāja Krievijas karodziņus, taču prezidenta uzruna incidenta rezultātā nepārtrūka.

Trampa pretinieki pārmet viņa uzvaru 2016. gada vēlēšanās, pateicoties sazvērestībai ar Krieviju. Pats prezidents, kā arī Krievijas valdības pārstāvji norādījuši, ka šīs apsūdzības ir nepamatotas. 

Ziņu lente
0