Sputnik atbalstīs XIX Vispasaules jauniešu un studentu festivālu

© SputnikМеждународное информационное агентство и радио Sputnik
Международное информационное агентство и радио Sputnik - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
XIX Vispasaules jauniešu un studentu festivāls notiks Sočos no 14. līdz 22. oktobrim un sapulcēs 20 tūkstošus jauno profesionāļu vecumā no 18 līdz 35 gadiem no vairāk kā 180 valstīm.

RĪGA, 13. oktobris – Sputnik. Starptautiskā informācijas aģentūra un radio Sputnik detalizēti stāstīs par XIX Vispasaules jauniešu un studentu festivāli, kurš notiks Sočos no 14. līdz 22. oktobrim. Aģentūra kļūs par pasākuma starptautisko informācijas partneri. Sputnik prezentācijas stendā dalībnieki varēs ieraudzīt un izlasīt festivāla jaunumus – Krievijas un pasaules – un iepazīties ar informācijas aģentūras darbu.

Sāldais vates pārdevējs. Fotogrāfijas autors Tabildi Kadirbekovs - Sputnik Latvija
Steņina konkurss: interneta balsotāji nobalsojuši par Sputnik reportiera foto

Nedēļas laikā Sputnik stendā darbosies radio studija, kuras ēterā uzstāsies politiķi, artisti, pasaules mēroga sportisti, kā arī jaunieši, kuriem ir savs globālo problēmu redzējums. Mūsdienu jaunatnes mērķus varēs apspriest ar valdības pārstāvjiem, ekspertiem ekonomikas, zinātnes un kultūras nozarē.

Festivāla jaunumiem, kā arī galvenajiem starptautiskajiem dienas notikumiem pie Sputnik stenda varēs sekot līdzi uz speciālas video sienas, kas strādās tiešsaistes režīmā visās festivāla dienās. Ar starptautiskā satura veidošanu nodarbosies vairāk nekā 15 starptautiskās Sputnik redakcijas, kas atrodas dažādos zemeslodes punktos.

XIX Vispasaules jauniešu un studentu festivāls notiks šogad no 14. līdz 22. oktobrim un sapulcēs Sočos 20 tūkstošus jauno profesionāļu vecumā no 18 līdz 35 gadiem no vairāk kā 180 valstīm. Pasākuma organizēšanai palīdzēs brīvprātīgo korpuss. Par #PasaulesBrīprātīgajiem kļūs 5 tūkstoši cilvēku no Krievijas un ārzemēm, sākot no 18 gadiem, tostarp "sudraba" brīvprātīgie.

Sputnik (sputniknews.com) ir ziņu aģentūra un radio ar multivides informācijas centriem vairākos desmitos valstu. Sputnik darbā tiek izmantotas tīmekļa vietnes, analogās un digitālās radio pārraides, mobilās lietojumprogrammas un profili sociālajos tīklos. Abonentiem Sputnik sniedz informāciju visu diennakti — tā pieejama angļu, arābu, spāņu un ķīniešu valodās.

Ziņu lente
0