airBaltic tika atzīta par gada labāko reģionālo aviokompāniju

© Sputnik / Sergey MelkonovВзлет самолета Boeing 737-36Q авиакомпании AirBaltic из аэропорта Рига
Взлет самолета Boeing 737-36Q авиакомпании AirBaltic из аэропорта Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ikgadējā reģionālā pārvadātāja balva tiek piešķirta avio pārvadātājiem, kuri apliecināja sevi kā līderi un demonstrēja inovatīvu pieeju reģionālās aviācijas nozarē.

RĪGA, 13. oktobris – Sputnik. Aviokompānijai airBaltic tika piešķirts vadošā Aviācijas informācijas un tirgus analītikas centra CAPA (Centre for Asia Pacific Aviation) apbalvojums kā gada labākajam reģionālajam pārvadātājam, vēsta Rus.db.lv.

Tāpat godalgas tika piešķirtas aviokompānijām Norwegian ("Gada aviokompānija"), Aeromexico ("Gada vadītājs"), JetBlue ("Gada zemo cenu aviolīnija"), TAP Portugal ("Gada atgriešanās"). Par labākajām lidostām tika atzītas Nīderlandes Shiphola un Dublinas lidosta.

CAPA balva "Gada reģionāla aviokompānija" kopš 2002. gada tiek piešķirta pārvadātājam, kurš guvis lielākos panākumus savas stratēģijas realizēšanā, nostiprinājis sevi kā līderi un demonstrējis inovatīvu pieeju reģionālās aviācijas nozarē.

"Mums ir liels gods, ka CAPA atzinis airBaltic par gada reģionālo aviokompāniju. Mums bijis aizraujošs gads – mūsu flote tiek modernizēta, mēs iekļāvām mūsu maršrutu kartē 13 jaunus virzienus, mūsu komanda aug, un arvien vairāk pasažieru ceļo ar mums. Tie ir lieliski panākumi, un šis apbalvojums ir darba rezultāts, ko mūsu komanda dara katru dienu," — atzīmēja sakarā ar to airBaltic vadītājs Martins Gauss.

Ziņu lente
0