Porsche iebrāzies cilvēku pūli autošova laikā ASV. Cietuši 11 cilvēki

© Sputnik / Филипп Кравцов / Pāriet pie mediju bankasĀtrās palīdzības automašīnas ASV. Foto no arhīva
Ātrās palīdzības automašīnas ASV. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Policija uzskata, ka avārija notikusi tāpēc, ka sporta mašīnas īpašnieks vēlējies palepoties skatītāju priekšā, taču nav varējis tikt galā ar spēcīgās automašīnas vadību.

RĪGA, 17. septembris — Sputnik. Vismaz 11 cilvēki guvuši traumas avārijā Aidaho štatā ASV automašīnu šovā, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz Aidaho štata policijas informāciju.

Incidents noticis Boises pilsētā, kur noritēja šovs Cars and Coffee. Viens no šova dalībniekiem pelēkā kabrioletā Porsche nav varējis tikt galā ar vadību, un sporta auto iebrāzies cilvēku pūlī.

​Policija informē, ka seši cietušie nogādāti slimnīcā, vēl pieci cilvēki guvuši traumas, taču no incidenta vietas aizbraukuši privātajās mašīnās.

Tiesībsargājošās iestādes vēsta, ka viena no izmeklēšanas versijām ir Porsche vadītāja vēlme palepoties skatītāju priekšā, taču viņš nav izvēlējies piemērotu kustības ātrumu, tāpēc zaudējis vadību.

Automašīnu šovs Cars and Coffee ASV pilsētās notiek regulāri — pasākumā pulcējas retu automašīnu īpašnieki, lai nodemonstrētu mašīnas publikai. Tamlīdzīgus šovus organizē arī citās valstīs, piemēram AAE, kur mīt liels skaits eksotisku automašīnu īpašnieku.

Ziņu lente
0