Politika

Hilarija Klintone salīdzinājusi sevi ar Serseju no "Troņu spēles"

© REUTERS / Mike SegarHilarija Klintone
Hilarija Klintone - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Hilarija Klintone savā grāmatā "Kas noticis?" salīdzināja sevi ar karalieni Serseju – "Troņu spēles" varoni, lai izskaidrotu savu sakāvi.

RĪGA, 15. septembris — Sputnik. ASV prezidenta ekskandidāte Hilarija Klintone salīdzinājusi sevi ar populārā televīzijas seriāla "Troņu spēle" personāžu Serseju Lanisteri epizodē, kurā viņa tiek vesta pa pilsētu cauri pūlim, stāsta Sputnik Baltkrievija.

Šādu salīdzinājumu viņa izvēlējusies savā grāmatā "Kas noticis?", lai izskaidrotu savas sakāves iemeslus.

Кандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон - Sputnik Latvija
Putins komentēja Klintones vārdus par viņa salīdzināšanu ar Hitleru
"Trampa mītiņos pūlis aicināja iesēdināt mani cietumā. Viņi kliedza: "Vainīga! Vainīga!", gluži kā reliģiozie fanātiķi no "Troņu spēles", kuri skandēja "Kauns! Kauns!", kad Serseja Lanistere gāja uz Sarkano pili," — rakstīja bijusī prezidenta kandidāte.

Minēto Džordža Mārtina grāmatas "Ledus un uguns dziesma" epizodi ekranizēja HBO — seriālā kailo Serseju ved pa pilsētas ielām pūļa kliedzienu pavadījumā. "Troņu spēles" negatīvo personāžu reitingos Serseja ieņem vienu no pirmajām vietām.

Džordža Mārtina romāni un HBO seriāls guvis publikas atzinību par negaidītajiem sižeta pavērsieniem, kuru vidū ir arī galveno varoņu bojāeja. Seriāls saņēmis 38 prēmijas "Emija" un ir viens no populārākajiem telekanāla projektiem. 

Ziņu lente
0