Kopenhāgenas universitāte piedāvā Bejonses fenomena izpētes kursu

© Timothy A. CLARY / AFP Бейонсе с мужем Джей-Зи
Бейонсе с мужем Джей-Зи - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tiek ziņots, ka Bejonses mācību kurss tiks veidots, izmantojot tādu universitātes kursu metodes, kā, piemēram, operas un literatūras izpēte.

RĪGA, 3. septembris – Sputnik. Vienas no vecākajām Dānijas mācību iestādēm – Kopenhāgenas universitātes studentiem būs iespēja jaunajā mācību gadā apgūt mācību kursu, kurš ir veltīts amerikāņu dziedātājas Bejonses Noulzas fenomenam, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz izdevumu Local un dāņu televīziju.

stāsta izdevums, mācību kursam, kura nosaukums būs "Bejonse, dzimums un rase", jau pieteikušies 75 studenti. Profesors Eriks Steinskogs paziņoja, ka viņš nevar sagaidīt, kad varēs sniegt studentiem dziesmu tekstus, videoklipus un dziedātājas uzstāšanās ierakstus.

"Mēs analizēsim viņas dziesmas un klipus. Fokusēsimies uz dzimuma, seksualitātes un rases. Viens no mācību kursa mērķiem ir parādīt melnā feminisma ideju, kurš Skandināvijā nav pārāk pazīstams," — teica profesors.

Tiek ziņots, ka Bejonses mācību kurss tiks veidots, izmantojot tādu universitātes kursu metodes, kā, piemēram, operas un literatūras izpēte.

"Bejonse ir ļoti svarīga, lai saprastu pasauli, kurā mēs dzīvojam. Bejonse ir viena no populārākajām popa izpildītājām, kas padara viņu par nozīmīgu mūsdienu pasaules izpētes procesā," — teica Steinskogs.

Profesors atzinās, ka pats ir dziedātājas pielūdzējs.

Iepriekš mūzikas industrijai veltītais izdevums Billboard publicēja 2016. gada visaugstāk apmaksāto izpildītāju sarakstu, tā augšgalā bijusi amerikāņu dziedātāja Bejonse, kura gada laikā nopelnīja 62,1 miljonu dolāru.

Ziņu lente
0