Makrona vizāžiste saņēmusi 26 tūkstošus eiro par trīs mēnešus ilgu darbu Elizejas pilī

© Sputnik / Irina KalachnikovaПрезидент Франции Эммануэль Макрон
Президент Франции Эммануэль Макрон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Francijas prezidents iztērējis vairāk nekā 26 tūkstošus eiro par sejas krāsošanu trīs mēnešu ilgajā darbā Elizejas pilī, vēsta Francijas preses izdevums.

RĪGA, 24. augusts — Sputnik. Francijas prezidents Emanuels Makrons trīs mēnešus ilgajā darbā Elizejas pilī par vizāžista pakalpojumiem iztērējis 26 tūkstošus eiro, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz glancētā žurnāla Closer publicēto informāciju.

"Emanuels Makrons iztērējis vairāk nekā 26 tūkstošus eiro par sejas krāsošanu tikai trīs mēnešu ilgajā darbā Elizejas pilī. Mūsu kolēģi atraduši divus rēķinus – 10 un 16 tūkstošu eiro apmērā," – atzīmēja izdevums Closer.

Emanuels Makrons - Sputnik Latvija
Sociālie tīkli: prezidentam Makronam Francija ir izklaides parks
Rakstā norādīts, ka "vizāžiste vārdā Nataša M. (Natacha M.) strādāja ar prezidentu vēlēšanu kampaņas laikā un ir nodrošināta ar darbu tuvākajos piecos gados, pateicoties eksministra ievēlēšanai prezidenta postenī".

Pirms gada, 2016. gada jūlijā satīriskais izdevums Canard enchaine vēstīja, ka Fransuā Olanda, toreizējā valsts vadītāja, frizieris saņem 9895 eiro mēnesī kopš 2012. gada, pie tam šai summai var nākt klāt papildu izmaksas un "ģimenes pabalsti". Vēlāk valdības oficiālais pārstāvis Stefans Le Fols šo summu apstiprināja. Tolaik Olands kategoriski noraidīja pārmetumus par sava darbinieka atalgojumu. Viņš informēja, ka samazinājis Elizejas pils budžetu un par 10% samazinājis administrācijas darbinieku skaitu.

Ziņu lente
0