Te ir darbs: NATO meklē informācijas centra vadītāju Maskavā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Potenciālo kandidātu pieteikumi tiek pieņemti līdz 18. septembrim. Galīgo kadru lēmumu pēc atlases rezultātiem pieņems novembra beigās.

RĪGA, 18. augusts – Sputnik. NATO štābs Briselē veic kandidātu atlasi Ziemeļatlantijas alianses informācijas centra direktora amatam Maskavā ar pamata algu vairāk nekā 7,5 tūkstoši eiro mēnesī, informācija par vakanci ir atrodama NATO vietnē, sadaļā "vakances".

EP deputāte Jana Toma. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
EP deputāte: NATO sašķeļ Eiropas Savienību

Pēdējā laikā NATO informācijas centra direktora pienākumu izpildītājs Maskavā bija Polijas pilsonis Roberts Pšeļs. Jūnija sākumā viņš paziņoja RIA Novosti, ka pamet Krieviju sakarā ar pilnvaru termiņa izbeigšanos, taču par alianses nodaļas slēgšanu Maskavā nav ne runas.

Par galvenajām prasībām kandidātiem NATO mājaslapā nosaukta universitātes izglītība politisko un sociālo zinātņu, starptautisko attiecību, žurnālistikas, sabiedrisko attiecību, tiesību zinātņu jomā ar vismaz 10 gadu profesionālo pieredzi, kā arī brīva krievu valodas prasme.

Potenciālo kandidātu pieteikumi tiek pieņemti līdz 18. septembrim. Galīgo kadru lēmumu pēc atlases rezultātiem pieņems novembra beigās.

Līgums ar NATO informācijas centra direktoru Maskavā tiks noslēgts uz trim gadiem ar termiņa pagarināšanas iespējām, teikts sludinājumā.

Ziņu lente
0