Parīzes priekšpilsētā automašīna ietriecās karavīru grupā, ir ievainotie

© REUTERS / BENOIT TESSIERParīzes priekšpilsētā automašīna ietriekusies karavīru grupā
Parīzes priekšpilsētā automašīna ietriekusies karavīru grupā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Incidents noticis, kad karavīri iznāca no savas kazarmas. Autovadītājs gaidīja karavīrus, norādīja pilsētas Levaluā-Perje mērs.

RĪGA, 9. augusts — Sputnik. Nezināms cilvēs ietrīcēs ar automobili karavīru grupā Parīzes piepilsētā Levaluā-Perjē, seši cilvēki cietuši, ziņo RIA Novosti, atsaucoties uz vietējiem medijiem.

Nāvējošais brauciens - Sputnik Latvija
Foto
Nāvējošais brauciens: 12 cilvēki gājuši bojā zem kravas automašīnas riteņiem Berlīnē

Pēc televīzijas kanāla BFMTV informācijas incidents noticis ap pulksten 8:15 no rīta pēc vietējā laika. Šajā laikā karavīri —antiteroristiskās operācijas Sentinelle dalībnieki bija atstājuši kazarmu. Saskaņā ar Francijas policijas datiem, negadījuma rezultātā cietuši seši cilvēki. Divi ar smagām traumām bija hospitalizēti, četriem sniegta palīdzība uz vietas.

Kārtības sargi sākuši BMW markas automašīnas meklējumus. Levaluā-Perje mērs Patriks Balkani uzskata notikušo par iepriekš ieplānotu akciju.

"Šī mašīna stāvēja pie kazarmas. Tās šoferis acīmredzot gaidīja karavīrus," —paziņoja Balkani BFMTV tiešajā ēterā.Levallois-Perret: un homme fonce avec son véhicule sur des militaires, le conducteur recherché https://t.co/YNUh1PeAxo pic.twitter.com/6fSwMzTi6U

Pēdējā laikā Eiropā arvien biežāk notiek neorganizētu teroristu uzbrukumi ar transportlīdzekļu pielietošanu. Ļaundari virza automašīnu pūlī, cenšoties kaitēt pēc iespējas vairāk cilvēkiem.

Ziņu lente
0