Hakeri nolaupījuši "Troņu spēles" nākamās epizodes scenāriju

© Foto : HBOKadrs no seriāla "Troņu spēle"
Kadrs no seriāla Troņu spēle - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Telekanāls HBO jau apstiprinājis uzlaušanas un informācijas nolaupīšanas faktu, taču pie tam nav paskaidrojis, kāda tieši informācija ir nolaupīta.

RĪGA, 1. augusts — Sputnik. Hakeri uzlauzuši telekanāla HBO tīklu un nozaguši seriāla "Troņu spēle" jaunās epizodes scenāriju, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz portālu Entertainment Weekly.

Saņemtā informācija liecina, ka ļaundariem izdevies nolaupīt un publicēt tīmeklī ne tikai scenāriju, kura publikācija bija ieplānota nākamajā nedēļā, bet arī vairākas šovu Room 104 un Ballersand sērijas. Hakeri informējuši, ka viņiem izdevies nolaupīt materiālus, kuru kopējais apjoms sasniedz 1,5 terabaitus.

Софи Тернер на премьере нового сезона Игры престолов - Sputnik Latvija
Šodien nāk klajā "Troņu spēles" jaunā sezona

Telekanāls HBO jau apstiprinājis uzlaušanas un informācijas nolaupīšanas faktu, taču pie tam nav paskaidrojis, kāda tieši informācija ir nolaupīta.

"Troņu spēles" septītās sezonas pirmizrāde, kas notika šī gada jūlijā, sapulcēja vairāk nekā 16 miljonus skatītāju. 

"Troņu spēle" ir viens no populārākajiem seriāliem mūsdienās — katras sērijas auditorija sasniedz desmitiem miljonu cilvēku, ieskaitot gan pirātu, gan licencētās versijas skatītājus.

Sāgas sižeta pamatā ir Džordža Mārtina grāmatu "Dziesma par ledu un uguni" cikls. Tajā aprakstīta cīņa par varu autora iztēlotajā pasaulē. Skatītāji iemīļojuši seriālu interesantās aktieru izvēles un negaidīto sižeta pavērsienu dēļ, kuru starpā jāpiemin arī galveno varoņu bojāeja. Seriāla autori saņēmuši jau 38 prestižās prēmijas Emmy.

Ziņu lente
0