Demokrātu līderis Senātā aicinājis nevainot Krieviju par Klintones sakāvi

© REUTERS / Brian SnyderHilarija Klintone. Foto no arhīva
Hilarija Klintone. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc Klintones teiktā, "viņa bija ceļā uz uzvaru" līdz brīdim, kad 28. oktobrī FIB direktors paziņojis Kongresam par izmeklēšanas atjaunošanu attiecībā uz privāto e-pasta izmantošanu dienesta sarakstei un kad "krievu hakeri" publicējuši viņas vēlēšanas štāba vadītāja Džona Podestas korespondenci.

RĪGA, 24. jūlijs — Sputnik. Hilarijas Klintones sakāvē prezidenta vēlēšanās ir vainīgi demokrāti, nevis Krievija, uzskata demokrātu mazākuma līderis senātā Čaks Šumers. Par to viņš paziņojis intervijā laikrakstam The Washington Post, raksta RIA Novosti.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins un ASV vadītājs Donalds Tramps G20 samitā Hamburgā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Viedoklis
Tramps nav aizmirsis. Putins atgādināja

"Kad tu zaudē tam, kura popularitātes līmenis tiek novērtēts par 40%, tad nevaino citus — Komiju (bijušo FIB direktoru — red.) vai Krieviju, tu vaino tikai sevi," — viņš teica.

Šumers paskaidroja, kāpēc, viņaprāt, Klintone ir zaudējusi. "Cilvēki nezināja, par ko mēs uzstājāmies. Viņi zināja tikai to, ka mēs esam pret Trampu," — uzsvēra kongresmenis.

Maijā bijusī Trampa konkurente cīņā par prezidenta krēslu paudusi, ka viņa zaudējusi WikiLeaks noplūdes un Džeimsa Komi dēļ.

Tramps savā Twitter to nosauca par "melīgu ieganstu", ko lieto demokrāti, lai attaisnotu savu sakāvi vēlēšanās.

Ziņu lente
0