Ceļā uz Gernsiju Lielbritānijā pazudis latvietis

© Foto : BEZVESTS.LV29 gadus vecs Latvijas pilsonis no Jēkabpils Jānis MARTINOVS pazudis bez vēsts 2017.gada 5.jūlijā, iespējams, Londonā
29 gadus vecs Latvijas pilsonis no Jēkabpils Jānis MARTINOVS pazudis bez vēsts 2017.gada 5.jūlijā, iespējams, Londonā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
29 gadus vecais vīrietis izlidoja no Berlīnes caur Londonu uz britu Gernsiju divas nedēļas atpakaļ un vairs nav devis par sevi ziņu.

RĪGA, 19.jūlijs — Sputnik. Bezvests.lv meklē 29 gadus veco Jēkabpils iedzīvotāju Jāni Martinovu, kurš pazudis bez vēsts 5.jūlijā, iespējams, Londonā.

Tajā dienā viņam plkst. 15:25 bija jāizlido no Londonas Stanstedas lidostas uz britu Gernsiju salā ar tādu pašu nosaukumu. Uz Londonu vīrietis atlidojis no Berlīnes. Gernsijā viņu bija jāsagaida mammai.

Pēdējo reizi Martinovs sazinājās ar vņu ar Facebook sociālā tīkla starpniecību, plkst. 10:00 un paziņoja, ka viņš atrodas Stanstedā un palūdza viņu sagaidīt Gernsijā. Kopš tā brīža sakari zuduši, nekādas ziņu par jauno cilvēku vairs nav.

Viņa augums ir 177 cm, miesas būve normāla. Mugurā viņam bija sarkana sporta jaka un brūni šorti, balta beisbola cepure, melnas Nike krosenes un baltas zeķes. Līdzi viņam bija Adidas mugursoma un klēpjdators.

© Foto : BEZVESTS.LV29 gadus vecs Latvijas pilsonis no Jēkabpils Jānis MARTINOVS pazudis bez vēsts 2017.gada 5.jūlijā, iespējams, Londonā
29-летний гражданин Латвии из Екабпилса Янис МАРТЫНОВС пропал без вести 5 июля 2017 года, возможно, в Лондоне - Sputnik Latvija
29 gadus vecs Latvijas pilsonis no Jēkabpils Jānis MARTINOVS pazudis bez vēsts 2017.gada 5.jūlijā, iespējams, Londonā

Visus, kurš redzējis pazudušo vīrieti vai zina, kur viņš varētu atrasties, lūdzam atsaukties un nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 110 vai Bezvēsts.lv pa numuru 22 084 084.    

Ziņu lente
0