Milānā aizliegti monopodi, dzērieni stikla tarā un pārtikas tirdzniecība ielās

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Pāriet pie mediju bankasГорода мира. Милан
Города мира. Милан - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aizliegums būs spēkā līdz 13. augustam. Tomēr, pēc Milānas drošības padomes locekles Karmelas Roci teiktā, tas var tikt pagarināts līdz "brīdim, kamēr būs nepieciešams".

RĪGA, 15. jūlijs — Sputnik. Milānas valdība cīnās ar "antisociālu uzvedību" un pilsētas piesārņošanu. Šī iemesla dēļ piektdien tika ieviests monopodu, dzērienu stikla pudelēs un pārvietojamo pārtikas kiosku pagaidu aizliegums, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz izdevumu Local Italy.

Приготовление шаурмы - Sputnik Latvija
Venēcija pieteica karu kebabiem

Saskaņā ar vietējo varas iestāžu rīkojumu, tūristi un vietējie iedzīvotāji nedrīkst "turēt, nest un mest zemē jebkuras stikla pudeles vai konteinerus, burkas un monopodus". Aizliegums attiecas arī uz plaukšķenēm un pirotehniku. Jebkura "staiguļu tirdzniecība" sabiedriskās vietās un "ielu ēdiens" tāpat ir aizliegti.

Iespējamie sodi par šī aizlieguma pārkāpumu netiek paziņoti.

Iepriekš Romas varas iestādes jau izdevušas rīkojumu, kas līdz 31. oktobrim aizliedz alkoholisko dzērienu lietošanu un tirdzniecību dažās Mūžīgas pilsētas publiskās vietās nakts laikā. Par šī aizlieguma pārkāpšanu paredzēts naudas sods no 150 līdz 280 eiro. Šādi pasākumi tika ieviesti arī Turīnā.

Ziņu lente
0